U bent hier

Gezond de lente in

Wandeling met gezond ontbijt

Gezonde voeding en beweging gaan hand in hand. Profiteer van de eerste lentedagen en ga met de Welzijnsraad op stap in Moorsel. Het wordt een dag van extra hard genieten met gezin en vrienden.

Gezond ontbijt

Je start met een heerlijk gezond ontbijt in de parochiezaal. Er is keuze tussen een brood- of granenontbijt en dat wordt geserveerd tussen 8 en 10 uur. Een diëtiste geeft gezonde voedingstips.

  • Prijs: 2 euro
  • Verplicht vooraf inschrijven via reservaties.tervuren.be of via balie CC De Warandepoort

Wandelen

Buikjes gevuld? Trek dan de wandelschoenen aan. Je kan kiezen uit maar liefst acht bewegwijzerde wandelingen met afstanden tussen 3 en 30 kilometer. Starten kan tussen 7 en 15 uur. De wandelingen van 3, 6 en 10 kilometer zijn kinderwagen- en rolstoelvriendelijk. De wandeling van 6 kilometer heeft een fotozoektocht voor de kinderen in petto, met beloning en frisdrank. Deze laatste wandeltocht kan je ook in groep doen onder begeleiding van een gids. Zorg dat je klaarstaat om precies 10 uur.

  • 10 u. : begeleide wandeling van 6 km met fotozoektoch voor kinderen
  • 7 tot 15 u. : keuze uit acht bewegwijzerde wandelingen
  • De Steenberg Moorsel, ter plaatse inschrijven
  • Prijs: 1,5 euro leden Vreugdestappers / 2 euro voor niet-leden

Infostand Bewegen op verwijzing

Al gehoord van Bewegen op verwijzing of BOV? Een BOV-coach maakt een beweegplan voor mensen die te weinig bewegen. De coach motiveert je ook om het plan uit te voeren en vol te houden. BOV-coaching wordt terugbetaald door het ziekenfonds. Je komt er alles over te weten aan de infostand.

Fire Escape Room

Breng zeker ook een bezoekje aan de Fire Escape Room. Wist je dat je bij brand maar drie minuten hebt om je woning te verlaten? Om uit deze speelse Escape Room te ontsnappen krijg je exact tien minuten. Een activiteit voor jong en oud waardoor je bewuster wordt van brandgevaren in de woning.

 

Informatie

zondag 15 maart 2020
De Steenberg
Spechtenlaan 8
3080 Moorsel
Wegbeschrijving
Parochiezaal Sint-Jozef Moorsel
Moorselstraat 201
3080 Tervuren
Wegbeschrijving
Ontbijt: 2 euro en Wandeling 1,5 euro leden Vreugdestappers / 2 euro voor niet-leden