U bent hier

Gratis online infoavond voor wie gaat verbouwen!

infoavond

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen en de inzet van een benovatiecoach geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, Klimaatpunt, 3W-Plus, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.

Provinciale groepsaankoop

Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaanbod voor PV-zonnepanelen, dak- of muurisolatie, isolerende ramen met hoogrendementsbeglazing, warmtepompen of een warmtepompboiler. Je ontvangt dan vrijblijvend een offerte van een op prijs/kwaliteit geselecteerde aannemer. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.

Meer info en intekenen:

www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen
Kristof De Cupere: tel. 0496 25 85 13
kristof.decupere@igo.be

Inzet van een benovatiecoach

Je wilt één of meerdere energierenovaties laten uitvoeren maar weet niet goed hoe dit aan te pakken: “Waarmee moet ik beginnen? Welke offerte moet ik kiezen? Hoe kan ik de werken financieren? Hoe bekom ik al de verschillende premies?”

Om hieraan tegemoet te komen kan je beroep doen op de benovatiecoaches van IGO, die jouw project van begin tot einde opvolgen. Eerst voert een specialist van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen (DUBO) een gratis huisbezoek uit. Daarna bezorgt de benovatiecoach je een benovatieplan met prioritair aanbevolen ingrepen, kwalitatieve aandachtspunten, een prijsraming en mogelijke premies. Hij ondersteunt je bij het opvragen, controleren en vergelijken van offertes en bij het aanvragen van alle premies. Deze begeleiding is volledig gratis. Je betaalt enkel een waarborg van € 100 die je terugkrijgt van zodra je binnen de 2 jaar minstens één energiebesparende benovatiemaatregel laat uitvoeren en hiervoor de premie van Fluvius ontvangt.

Meer info:
benoveren@igo.be
0471 66 04 27

Gratis online infoavond!

Op woensdag 5 mei 2021 van 19u30 tot 21u30

Inschrijven verplicht vóór zaterdag 1 mei via Energiehuis IGO:
0471 66 04 27
http://digitaleinfosessies.igo.be
Je ontvangt tijdig de link om deel te kunnen nemen.

Informatie

woensdag 5 mei 2021
Gratis