U bent hier

Grute Plattoofeesten

Feest voor het goede doel

Naar jaarlijkse traditie is de Grute Plattoo trots om een prachtig en gevarieerd programma voor te stellen met voor elk wat wils. De volledige opbrengst van de feesten gaat zoals altijd integraal naar de goede doelen.

Op vrijdagavond is er de vierde editie van Fox Rock met coverband Hangärhead, gevolgd door de AC/DC-tributeband Powerage en met als afsluiter Discobar Boenk Derop.

Zaterdag start met een kinderloop gevolgd door de Trail van de Voervallei met  afstanden van 5, 8 en 16 kilometer. De Plattoo Cup is dan weer een ludieke wedstrijd voor sportieve en avontuurlijke teams, naar goede gewoonte gepresenteerd door Radio Ozon. De avond wordt ingezet met de spetterende ambiancegroep Belpop  Maniacs, gevolgd door hoofdact en showbeest Sergio en met als afsluiter Discobar Nine2Five.

Zondag begint traditioneel met de rommelmarkt. Het avondprogramma heeft als opwarmer de welbekende groep De Pitaboys. Op de tonen van ‘Waar is da feestje?’ en met gesmeerde stembanden vervolgen we de avond met de vaste waarde Vlaanderen Zingt. Het hele plein komt in beweging en de liedjesteksten van bekende Vlaamse en anderstalige liedjes weerklinken in heel Vossem en tot ver daarbuiten. Discobar Spiritus Faf mag het feestweekend in stijl afsluiten.

Meer info: www.facebook.com/degruteplattoo

Informatie

vrijdag 26 augustus 2022 tot zondag 28 augustus 2022
Pastorieplein Vossem
Pastorieplein 1
3080 Vossem
Wegbeschrijving
Gratis
De Grute Plattoo