U bent hier

Infoavond samenaankoop stookolietank

online infoavond

Oude buiten gebruik gestelde stookolietanks kunnen vroeg of laat beginnen lekken, zodat ernstige vervuiling van de bodem of het grondwater kan ontstaan. Deze lege stookolietanks bevatten immers nog stookolieresten. De kosten voor de sanering kunnen dan vaak hoog oplopen.

Met dit project tracht men om zoveel mogelijk buitengebruik gestelde stookolietanks te ledigen, te reinigen en te verwijderen of op te vullen.

Vanaf 22 juni zal er een presentatie met de prijzen en de voorwaarden verschijnen op de website van Interleuven www.interleuven.be/tankslag en van jullie gemeente.

Op dinsdag 22 juni om 20 uur zal er een infoavond worden georganiseerd. Aangezien de huidige situatie niet toelaat om grote groepen mensen samen te brengen, zal er via digitale weg worden vergaderd.

De info-avond zal bestaan uit

  • korte presentatie: doel, regelgeving, werkwijze
  • presentatie van de firma met de werkwijze, prijzen en voorwaarden
  • vragenronde – beantwoorden van de chat

De inwoners die reeds een interesseformulier hebben ingevuld, krijgen automatisch een link voor Teams.

Indien deze datum u niet past, kan u aansluiten bij een andere groep op 24 juni of 28 juni telkens om 20 uur. U kan een link aanvragen via https://extranet.interleuven.be/tankslag info-avond

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan dit project dan kan je dit aangeven op het invulformulier via volgende link: https://extranet.interleuven.be/tankslag20-21

Het invullen van het formulier verbindt je niet tot een contract. Indien je niet beschikt over internet, neem dan contact op met de dienst Omgeving van je gemeente.

 

Informatie

dinsdag 22 juni 2021
Gratis
Interleuven