U bent hier

Vossem Feest

Dorpsfeesten

Na een afgeslankte versie vorig jaar en een afgelaste editie in 2020, zijn er na drie jaar eindelijk opnieuw dorpsfeesten op het Pastorieplein in Vossem. Verwacht je aan een aantal nieuwigheden én uiteraard de vaste waarden.

Vrijdagavond wordt traditiegetrouw een avond voor de jeugd met onder meer een fakkeltocht voor de kinderen, een ‘beerpongtornooi’ en dj-sets.

Zaterdag trekken vier reuzen, telkens vergezeld van een harmonie, vanuit de vier windstreken naar het Pastorieplein waar ze een heuse reuzendans zullen opvoeren. Niet te missen! ‘s Avonds staan de Starfighters, na drie jaar uitstel, ook eindelijk op het podium, gevolgd door De vrienden van de FOAF, de opvolgers van Radio Lipstick.

Zondag is een familiedag, die ‘s middags van start gaat met een familiebarbecue gevolgd door optredens voor de kinderen, Vlaamse covers met Cliff Willy & Zijn Podiumboys en schlagerkoning Yves Segers. Het feestweekend afsluiten gebeurt met coverband Senterfold.
Zowel op zaterdag als op zondag zijn er weer de bekende eendjesraces op de Voer en zal je kunnen chillen op de zwoele, zomerse beats van Uphill Sound. Doorlopend zijn er hapjes en tapjes bij de deelnemende verenigingen, springkastelen,  kinderanimatie en een kinderboerderij voor de kleinsten.

Meer info:

www.vossemfeest.be

www.facebook.com/vossemfeest

 

Informatie

vrijdag 19 augustus 2022 tot zondag 21 augustus 2022
Pastorieplein Vossem
Pastorieplein 1
3080 Vossem
Wegbeschrijving
Gratis
Dorpscomité Vossem