't Hof Tervuren

Muzikaal de zomer in!

Wanneer

  • vrijdag 12 juli 2024 17:00 uur tot zondag 14 juli 2024 23:00 uur

Locatie

evenementenplein
markt 7a , 3080 Tervuren

De vierde editie van ‘t Hof Tervuren komt eraan. De start van een mooie zomer in combinatie met Vlaanderen Feest! Het gevarieerde aanbod tijdens het tweede weekend van juli biedt voor ieder wat wils. Op het programma: drie spetterende dagen gratis feest en gezelligheid, leuke avonden, bekendere namen en jong geweld.

Programma

Het wordt voor iedereen genieten op het evenementenplein naast het gemeentehuis. Jonge, veelbelovende artiesten zoals Aaron Blommaert wisselen af met gevestigde waarden zoals Guy Swinnen Band en Slongs. Maar ook bands zoals FC Bokken en Brazzmatazz stelen de show met alle muziekgenres: funk, reggae, disco, pop en nog veel meer. Zelfs een heuse tribute aan de Queen of Pop Madonna met MYDONNA ontbreekt niet.

Op vrijdag 12 juli open we dit jaar ‘t Hof Tervuren met Vlaanderen Feest! Een repertoire met Nederlandstalige muziek van o.a. oude bekenden zoals Ronny Mosuse, Gert Bettens en Jan Hautekiet van De Flandriens. Zij vertalen Belgische popklassiekers naar het Nederlands op een eigenzinnige manier.

Om vrijdag- en zaterdagavond af te sluiten, rekenen we ook op het draaitalent van enkele dj’s die het feestje professioneel op z’n kop zetten.

Voor kinderen

Goed nieuws ook voor de kleinsten. Op zaterdag en zondag mogen ze zich uitleven op springkastelen. Bovendien neemt Ribbedebeats zondag alle avonturiers tot 12 jaar mee in spannend muzikaal verhaal.

Verenigingen helpen mee

‘t Hof Tervuren is niets zonder helpende handen. Met elk drankje dat over de toog gaat, worden heel wat Tervuurse verenigingen gesteund. Ook foodtrucks serveren een waaier aan lekkere snacks.

Alle info en programma op één adres: www.thoftervuren.be.