Adviesraad voor lokale economie

De raad voor lokale economie ondersteunt de lokale economie in Tervuren. De raad doet voorstellen om de lokale economie levendig te houden. Als je een handelaar bent of een kmo-vestiging hebt waarvan de zetel zich in Tervuren bevindt, dan kan je lid worden van de raad voor lokale economie. Deze raad verdedigt onder meer de belangen van de lokale handelaars bij het gemeentebestuur en geeft advies in zaken die de lokale economie aanbelangen.

Maandelijks is er overleg tussen beide. Daarnaast organiseert de RLE regelmatig een zogenaamd RLE-café waarop alle handelaars uitgenodigd worden. Tijdens een RLE-café word je als handelaar op de hoogte gehouden van allerhande activiteiten en krijg je de kans om vragen te stellen of suggesties te doen.

In samenwerking met de gemeente worden er ook heel wat succesvolle activiteiten georganiseerd ter promotie van het handelsleven. Zo zijn er de jaarlijkse sinterklaasontvangst, de bloemenmarkt, de braderie, een paas- en kerstactie, een eindejaarstombola, …

Als je een handelaar of vrije beroeper bent, of een KMO-vestiging hebt waarvan de zetel zich in Tervuren bevindt, dan kan je lid worden van de raad voor lokale economie door eenvoudigweg een e-mail te sturen naar rle@tervuren.be met alle praktische gegevens van je handelszaak (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, website, ondernemingsnummer, …).

Meer info?

rle@tervuren.be