U bent hier

Samenaankoop regenwaterton

De gemeente Tervuren doet dit jaar samen met omliggende gemeenten mee met een interessante samenaankoop voor een regenwaterton.

Drinkwater is een kostbaar goed. De voorbije zomers werden we geteisterd door hittegolven en langdurige droogte. Sommige gemeenten kondigden waterbesparende maatregelen af. Water uit een regenwaterton kan je gebruiken om planten te gieten, de auto en fiets te wassen of te poetsen. De ton vangt het teveel aan water op tijdens hevige regenval, waardoor de afvoer wordt ontlast. En jij bespaart op je waterfactuur.

Heb jij ook binnenkort ook zo’n mooie bovengrondse kunststof regenwaterton aan je voorgevel, tuinhuis of garage staan?  Doe dan nu mee met de samenaankoop. Je kan de ton met eenvoudig aftapsysteem zelf installeren, maar een ploeg van IGO kan ze als je wil leveren en plaatsen bij jou thuis.

Interesse? Vul dan vrijblijvend het onlineformulier in op https://extranet.interleuven.be/regenwatertonnen . Het invullen van het formulier verplicht je niet  tot een aankoop.

Werkgroep samenaankoop zoekt enthousiaste leden

Trek je graag zelf mee aan de touwtjes? Een werkgroep van inwoners uit de verschillende deelnemende gemeenten beslist welke aannemer of firma de opdracht mag uitvoeren of de levering doen. Kan jij tussen februari en mei enkele keren vrijwillig online deelnemen aan de werkgroep? Vul het in op het webformulier. Je krijgt dan snel een eerste uitnodiging voor online bijeenkomst.

Meer info? 

Interleuven
016 28 42 21