Coördinator nachtploeg

De job in het kort

Lokaal bestuur Tervuren gaat over tot de voltijdse aanwerving van een contractueel coördinator van de nachtploeg.

Als coördinator van de nachtploeg zal je het team van verplegend en verzorgend personeel in de nacht in staat stellen een volwaardig thuismilieu te creëren voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf. Naast deze halftijdse functie van coördinator van de nachtploeg, zal je zelf ook  halftijds werken als verpleegkundige in de nacht.

Klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Je hebt een hart voor ouderen en je kan samenwerken met collega’s met een diverse achtergrond.

Waar kom je terecht?

Je werkt in woonzorgcentrum Zoniën. Ons WZC biedt een woon-, leef- en zorgomgeving aan 160 bewoners. Het richt zich vooral op zorgbehoevende personen die minimum 65 jaar oud zijn en het moeilijk hebben om nog alleen thuis te leven. Het WZC telt verschillende afdelingen, elk genoemd naar een boomsoort uit het nabijgelegen Zoniënwoud. Elke afdeling heeft eigen leefruimtes, eethoeken, badkamers en kantoorruimtes. Het is een volledig open huis, zonder gesloten afdeling, waarin bewoners en bezoekers zich vrij kunnen bewegen. Deze filosofie kadert in de warme zorg die het woonzorgcentrum wilt bieden aan al zijn bewoners.

Als coördinator van de nachtploeg behoor je tot het team bewonerszorg. Samen met de verantwoordelijke bewonerszorg en vijf hoofdverpleegkundigen sturen jullie het verplegend en verzorgend personeel aan om op die manier de beste zorg te kunnen geven aan onze bewoners.

Wat verwachten we van jou?

Ben jij een teamplayer die als leidinggevende de nodige ondersteuning kan bieden aan team van de nacht? En heb je een hart voor de bewoners van het woonzorgcentrum? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Je beschikt over een  bachelordiploma verpleegkunde met een getuigschrift van de kaderopleiding, een bachelor-na-bachelor, postgraduaat in het zorgmanagement of een aanvullende masterdiploma, of je bent bereid om dit binnen een termijn van twee jaar na de indiensttredingsdatum te behalen.

Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die zich herkent in volgende competenties (of over de nodige groeimarge beschikt om zich hierin verder te ontwikkelen):

  •         Je bent een teamplayer;

  •         Je bent betrokken en handelt kwalitatief;

  •         Je kan medewerkers coachen en hun prestaties op gestructureerde wijze opvolgen;

  •         Je kan anderen adviseren en  positief beïnvloeden en hen vanuit je eigen expertise overtuigen van jouw boodschap;

  •         Je kan het operationeel werkveld overstijgen en processen en procedures vorm geven;

  •         Je bent een creatieve denker die sterk is in projectmanagement;

  •         Je kan binnen de organisatie veranderingen introduceren en begeleiden;

  •         Je neemt je initiatief en maakt gebruik van de kansen die je krijgt om je functie en taken beter uit te voeren

Ons aanbod

►   Slaag je voor de selectieprocedure, dan kom je terecht op onze wervingsreserve. De hoogst scorende kandidaat kunnen we onmiddellijk een job aanbieden.

►   Als je voltijds werkt verdien je, bruto, minimum € 3.452,71 (IFIC- 14 + 16). Je kan altijd een loonsimulatie vragen door te mailen naar hrm@tervuren.be. Elk oneven jaar komt er een automatische baremieke verhoging bij dit loon.

►   Naast je loon heb je ook recht op maaltijdcheques (8 euro per gewerkte dag), jaarlijkse ecocheques en een geschenkbon om te spenderen bij de Tervuurse handelaars.

►   26 vakantiedagen per jaar (+ feestdagen).

►   Opleidingsmogelijkheden

►   Gratis hospitalisatieverzekering (bij contract van onbepaalde duur, of na een tewerkstelling van 1 jaar)

►   Jaarlijks gratis griepvaccin

►   We sparen mee voor je oude dag met de tweede pensioenspijler

►   Je kan via het werk gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. Kom je met de fiets? Dan belonen we je met een fietspremie van 0,35 euro per kilometer. Bovendien zal je vanaf dit jaar ook een fiets kunnen leasen (na de inloopperiode).

►   Onze organisatie is lid van GSD-V dus kunnen al onze medewerkers profiteren van hun voordelen (stevige kortingen met jouw pluspas, premies wanneer je gaat wettelijk samenwonen of trouwen of een kindje krijgt, goedkoper op reis, etc.)

►   Leuke activiteiten met de collega’s, zoals een jaarlijks personeelsfeest, afterwork-activiteiten, ,…

►   Gebeten door cultuur? Profiteer dan van het voordeeltarief via de UiTPAS.

Onze selectieprocedure 

Als je in aanmerking komt voor de functie, zal je uitgenodigd worden om deel te nemen aan de psychotechnische proef. Deze proef kan je thuis invullen. Hiermee willen we nagaan in welke mate je over de competenties beschikt die van belang zijn voor deze functie. De uitslag van de psychotechnische proef is adviserend.

Je wordt ook uitgenodigd voor het mondelinge gedeelte, dit houdt een kennisproef en een interview in met de selectiejury. Je krijgt hiervoor de nodige voorbereidingstijd ter plaatse.

De selectiedatum kan onderling afgesproken worden.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteren kan via: https://www.jobsolutions.be/register/19134-25

Aan jouw sollicitatie dien je volgende zaken toe te voegen:

►   een curriculum vitae

►   motivatiebrief

►   een kopie van het gevraagde diploma (met getuigschrift van de kaderopleiding, een bachelor-na-bachelor, postgraduaat in het zorgmanagement of een aanvullende masterdiploma indien dit al behaald werd)

►   een attest van 3 jaar relevante ervaring

Nog vragen?

Contacteer de dienst HR: tel.: 02 766 52 42 – e-mail: hrm@tervuren.be.

Meer info over deze vacature vind je in de informatiefiche.