Huisstijl van de gemeente

Herkenbare communicatie is belangrijk voor ons als gemeente. Om die herkenbaarheid bij onze burgers te bevorderen communiceren we met een herkenbare huisstijl. Deze past volledig in de communicatiestrategie van de gemeente, waarin heldere en transparante communicatie centraal staan.

Het logo is het visueel uithangbord en straalt de dynamiek en de positieve toekomstvisie van onze gemeente uit. Het geheel maakt deel uit van de citymarketing: het logo en de huisstijl als visitekaartje om Tervuren tot bij een groot publiek bekend te maken.

Wanneer derden wat realiseren voor onze gemeente moeten zij uiteraard onze logo's en huisstijl gebruiken. Ook wanneer verenigingen (of verenigingsraden) samen met ons een evenement organiseren, of ze krijgen onze steun dan willen we graag dat dit zichtbaar is voor onze burgers.

Onze burgers zijn immers onze belangrijkste 'aandeelhouders'. Zij hebben recht te weten wat hun gemeente organiseert en welke verenigingen, activiteiten en evenementen wij financieel en logistiek ondersteunen.

Stijlgids gebruik logo

Tervuren stijlgids

Tervuren logo wit.ai

Tervuren logo wit.eps

Tervuren logo wit.png

Logo Sociaal Huis

Tervuren logo zwart.ai

Tervuren logo zwart.eps

Tervuren logo zwart.png