Nieuw cultuurseizoen van start op 7 juni

CC De Warandepoort pakt in het nieuwe cultuurseizoen weer uit met heel wat kleppers. De ticketverkoop start op vrijdag 7 juni 2024 om 9 uur.

Geniet van klassiekers zoals Hugo Sigal, Kommil Foo en Isabelle Beernaert, maar ook van vernieuwende creaties zoals Classical Juxebox, waarbij het publiek de playlist van de avond bepaalt. Of ontdek ZUIDPOOL, met o.a. Sofie Decleir en Tijmen Govaerts, die een theaterstuk brengen in het Nederlands, Frans, Engels en Arabisch, met simultane viertalige boventiteling.

Naast theatervoorstellingen met namen als Mathias Sercu, Janne Desmet of Hetty Helsmoortel, staat ook heel wat muziek op het programma: Murder Ballads III (Lady Linn), The History of Britpop, De Affiche (Torhout-Werchter 1989), Die Verdammte Spielerei, ….

Wees gerust, er zal ook gelachen worden met Sven De Leijer en Soundos, om er maar enkelen te noemen.

Ook voor de jongsten hebben we weer heel wat bijzonders in petto!

Ontdek ons volledige programma op onze website of via onze cultuurbrochure Druivenstreek. Ook dit jaar is er nauw samengewerkt tussen de zes cultuurhuizen van de Druivenstreek om een boeiend programma samen te stellen.

De ticketverkoop start op vrijdag 7 juni om 9 uur. Wees er snel bij, want sommige voorstellingen zijn in geen tijd uitverkocht!

Reserveer je tickets op www.dewarandepoort.be,via ccdewarandepoort@tervuren.be of bel naar 02 766 52 03.

Gepubliceerd op  dinsdag 4 jun 2024 om 13:08 uur