U bent hier

Eindejaar in Tervuren

De gezelligste periode van het jaar komt eraan. Ook nu verdienen de winkels jouw bezoekje. Waarom ver gaan lopen? Beter lokaal kopen! Met een gloednieuwe Tervuren Twinkeltocht en een verrassende Tervuren Beleeft Kerst-kalender steken gemeente en handelaars een extra tandje bij voor alle klanten.

Op 29 november floept in de handelsstraten de kerstverlichting aan. Het startsein voor de feestelijke eindejaarsperiode in Tervuren, maar ook in Vossem, Duisburg en Moorsel De winkels maken hun etalage klaar. Dennengroen, kerstballen, rendieren … Geniet van al dat moois en weersta je koopverlangens … niet! Elk jaar is de stemmige kerstchalet op de Markt een hartverwarmende pleisterplek voor gezelligheidszoekers. Verenigingen, handelaars, scholen, sportclubs en politieke partijen wisselen elkaar af om jouw dag te pimpen met straffe jenever, sterke koffie, pannenkoekjes, cadeautjes of een solidariteitsactie. Hou er vanaf 20 november zeker even halt.

Een aantal winkels openen in december ook op zondag de deuren. Waarom naar Brussel of Leuven trekken, als in Tervuren en deelgemeenten een ruim en gevarieerd productenaanbod op je wacht?

Met z’n allen kijken we uit naar de Kerstman in zijn vuurrode plunje. Spot hem in het weekend van 17 december en fluister hem al je wensen in het oor.

Tervuren Beleeft Kerst-kalender

De gemeente pakt dit jaar samen met de handelaars, ondernemers en horeca uit met een toffe kerstkalender boordevol verrassingen. Tel samen af naar het kerstfeest op 25 december en geniet elke dag weer van een attentie bij een Tervuurse handelszaak. Een gratis ijsje, een klein geschenk, een korting aan de kassa, … Rara, wat zal het morgen worden? Je vindt de kalender vanaf 26 november op www.tervurenbeleeftkerst.be of haal een papieren exemplaar af aan de balie in vrijetijdscentrum De Warandepoort of bij de deelnemende handelaars (zolang de voorraad strekt).

Zij nemen deel: Babilo - Dieben - Ifac Service - SIA Store - Mokkatoff - Au Flan Breton - Obergine - So&Zo - Pumido - Bunch flower art - Chill Wines - Foyer - Mont Blanc -
New&Paint - Paws in Touch - BellaDonna Lingerie - Flower Lady - Breugel - ZUS.

Tervuren Twinkelt

Vanaf maandag 27 december kan je met het hele gezin op (T)winkeltocht door Tervuren-centrum. Spot de kersttaferelen op de winkelruiten van de etalages en tel de ‘twinkelende’ rode lichtjes. Een handige plattegrond met de deelnemende handelszaken vind je hier of kan je afhalen aan de balie in vrijetijdscentrum De Warandepoort. Stop je ingevulde deelnameformulier ten laatste op woensdag 12 januari in de inzamelbus in vrijetijdscentrum De Warandepoort of in de brievenbus van gemeentehuis De Zevenster. Onder de juiste antwoorden verloten we zomaar eventjes tien Tervuurse geschenkbonnen ter waarde van 250 euro. De jonge deelnemertjes maken kans op een abonnement voor de Fietsbieb of de Speelbieb. De loting vindt plaats op vrijdag 14 januari. Winnaars krijgen een mail of telefoontje.

Plattegrond met deelnemende zaken (volgt binnenkort)

Deelnameformulier (volgt binnenkort)