U bent hier

Gezocht: uitbaters sportcentrum defensie in Duisburg

De gemeente is op zoek naar twee uitbaters voor het sportcentrum defensie in Duisburg. Stel je kandidaat vóór 25 februari 2020.

De uitbating betreft:

lot 1: het 9 hole golfterrein

lot 2: tennis en hockey

Voor beide loten is een cafetaria voorzien.

Deze uitgestrekte site biedt de ideale kans om een gevarieerd sportaanbod uit te bouwen. Daarbij mikt de gemeente op een dynamische sportbeleving waarbij deze extra sportinfrastructuur een aanvulling vormt op wat al aanwezig is in Tervuren.

Als kandidaat-uitbater wordt verwacht dat je een maatschappelijke meerwaarde kan aantonen: sport is immers een sociaal gegeven. Het aanbod moet vooral gericht zijn op de lokale bevolking die tegen betaalbare tarieven komt sporten. Er wordt ook gekeken naar je visie op club- en jeugdwerking, integratie van beginners en sociaal contact na de sport. Bovendien hecht de gemeente belang aan een gezond evenwicht tussen recreatie en competitie. In je voorstel mogen ook andere sporten aan bod komen.

Enkele andere criteria: je plan van aanpak op het vlak van financiën, beheer en onderhoud en organisatie van de (toekomstige) sportclub.

Alle voorwaarden en bepalingen vind je terug in het bestek dat op te vragen is via mail: helene.germeau@tervuren.be of gerd.nicasy@tervuren.be

Stuur je kandidatuur ten laatste op dinsdag 25 februari naar: gemeente Tervuren, t.a.v. mevrouw Helene Germeau, Markt 7a - bus 1, 3080 Tervuren.