Kunstreis door Tervuren tijdens ArTiesTenToer

Tijdens het Hemelvaartweekend van 9 tot en met 12 mei is er vier dagen lang het werk van een 70-tal lokale kunstenaars te bewonderen in hun eigen atelier, bij handelaars of op een openbare locatie in Tervuren tijdens ArTiesTentoer.

Met de 22ste editie is ArTiesTenToer ondertussen één van de langstlopende evenementen van onze gemeente. Vier dagen lang stellen een 70-tal Tervuurse kunstenaars hun werk tentoon in hun eigen atelier, bij handelaars of op een openbare locatie. Van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei, telkens van 11 tot 18 uur, kan je al wandelend of fietsend verschillende kunstvormen, zoals keramiek, beeldhouwwerk, fotografie, aquarel en juweelkunst, ontdekken.

De locaties liggen verspreid over Tervuren centrum, Duisburg, Moorsel en Vossem. Een overzichtsplan is beschikbaar in het vrijetijdscentrum De Warandepoort of op www.artiestentoertervuren.be.

In het vrijetijdscentrum De Warandepoort is ook een overzichtstentoonstelling van de kunstenaars te bewonderen op donderdag en vrijdag van 9 tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 14 uur.

Gepubliceerd op  woensdag 8 mei 2024 om 08:00 uur