U bent hier

Neem deel aan het onderzoek van de DOE-meter

Als gemeente willen we dicht bij onze burgers, verenigingen en vrijwilligers staan. We willen werken aan een beter beleid voor verenigingen en hun leden of vrijwilligers.

Daarom doet Tervuren mee met de Nationale DOE-meter, een onderzoek naar engagement, vrijwilligerswerk en verenigingen. Zo willen we te weten komen wat al goed gaat, maar ook wat er nog verbeterd kan worden en waar er nood aan is.

Doe tussen 15 november en 15 december mee met het onderzoek.

Hoe werkt het?

We beginnen met enkele basisgegevens zoals je leeftijd, geslacht of gezinssituatie. Daarna gaan we over tot vragen over bredere thema’s zoals engagement, de ondersteuning vanuit het lokaal bestuur ... Deelname is volledig anoniem.

Neem deel aan het onderzoek

Wat doen we met de resultaten?

Uiteraard gaan we na afloop aan de slag met de conclusies uit de studie. De gemeente engageert zich om de resultaten te gebruiken als basis voor het beleid. Ze zal ook de resultaten van het onderzoek publiceren. We werken voor dit onderzoek samen met Indiville, Give a Day en Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak.Deelnemen gebeurt volledig anoniem.