U bent hier

Nieuws uit het woonzorgcentrum

Vaccinatie van bewoners

Goed nieuws om 2021 mee te starten: op dinsdag 12 januari krijgen de bewoners van het woonzorgcentrum een eerste dosis van het vaccin. Alle bewoners worden op dezelfde dag gevaccineerd door twee teams. Om alles mee in goede banen te leiden, krijgen we alvast ondersteuning van een aantal huisartsen.

Vaccinatie van medewerkers

De vaccinatiedatum voor de medewerkers is nog niet aangekondigd. Als er op 12 januari vaccins over blijven, worden meteen een aantal medewerkers ingeënt. Meer info daarover over volgt later.

Grote bereidheid om zich te laten vaccineren

In december zijn de bewoners en medewerkers uitgebreid geïnformeerd. Van de 152 bewoners zijn er 150 bereid om zich te laten vaccineren. Bij de medewerkers krijgen zowel het zorgpersoneel, het niet-medisch personeel, de poetsmedewerkers, het keukenpersoneel als de studenten aan het werk in het woonzorgcentrum de mogelijkheid om zich te laten vaccineren. Het aantal is hier nog niet bekend. Tegen eind februari zal dus het hele woonzorgcentrum gevaccineerd zijn met een eerste en tweede prik.

We willen alvast de bewoners en medewerkers bedanken die zich vrijwillig laten vaccineren en zo zichzelf en iedereen rondom helpen beschermen.