U bent hier

Nieuws uit het woonzorgcentrum

De vaccinatiedagen voor bewoners en medewerkers zijn achter de rug. Tien dagen na de laatste vaccinatiedag biedt het vaccin een optimale bescherming en die kaap hebben we vandaag bereikt. Er zijn overigens geen besmettingen te melden, wat heel goed nieuws is.

Versoepeling van de bezoekregeling

In ons woonzorgcentrum ligt de vaccinatiegraad hoog: 98% van de bewoners zijn gevaccineerd; bij de medewerkers heeft ongeveer 80% het vaccin gekregen. Vanaf 22 februari kan dan ook werk gemaakt worden van een uitgebreidere bezoekregeling. Concreet mag elke bewoner twee vaste bezoekers ontvangen (maar slechts 1 bezoeker tegelijk) gedurende twee weken. Daarna kan er gewisseld worden.

Beschermingsmaatregelen blijven behouden

Alle bestaande maatregelen blijven evenwel gelden. Dat betekent dat een goede handhygiëne, een chirurgisch mondmasker dragen en afstand bewaren nog steeds van toepassing zijn.

Opnieuw naar de kapper en pedicure

De kappers in het woonzorgcentrum zijn opnieuw aan de slag en vanaf 1 maart is ook een bezoekje aan de pedicure weer mogelijk. De bewoners hebben hier erg naar uitgekeken en we gunnen het hen alvast van harte.