U bent hier

Opening vaccinatiecentrum Tervuren

Nieuwe vaccinatiecentra in Tervuren en Zaventem nodigden al meer dan 11.000 65-plussers uit voor bijkomende prik.

De eerstelijnszone Druivenstreek opende zopas twee nieuwe vaccinatiecentra In Tervuren en Zaventem.  In eerste instantie worden volledig gevaccineerde mensen tussen de 65 en 85 jaar en zorgverstrekkers uitgenodigd voor een derde prik. Het vaccinatiecentrum in Tervuren verwelkomt ook de inwoners van Hoeilaart en Overijse.  De locatie bevindt zich in het voormalige gebouw van FOD Financiën (Museumlaan 5) en is gemakkelijk bereikbaar met de bus, de fiets of de wagen. In de buurt  is er een ruime parking voorzien.

Uitnodiging bevestigen

Intussen zijn al 4.656 uitnodigingen vertrokken voor de inwoners van Tervuren, Hoeilaart en Overijse. Zij houden best hun brievenbus en e-mail in het oog. Vaccinatie kan uiteraard alleen na uitnodiging. Het is belangrijk om deze uitnodiging ook te bevestigen zodat het vaccin met zekerheid gereserveerd is.

Mensen die een basisvaccinatie kregen met het AstraZeneca of het Johnson & Johnson-vaccin worden ten vroegste 4 maanden na hun laatste prik uitgenodigd. Mensen die twee Pfizer vaccins kregen worden 6 maanden na hun laatste prik uitgenodigd. Soms kan het interval tussen de laatste prik en de uitnodiging wat groter zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid binnen het vaccinatiecentrum.

Eerste prik ook mogelijk

Inwoners van Tervuren, Overijse of Hoeilaart die nog niet gevaccineerd werden en zich alsnog bedenken, kunnen nog steeds contact opnemen met de infolijn op het nummer 02/713.87.10. Zij worden gevaccineerd met Pfizer.

Vragen?

Vaccinatiecentrum Druivenstreek Tervuren

Infolijn 02 713 87 10

www.vaccintervuren.be

Openingsuren: maandag – woensdag – vrijdag: 9 uur – 13 uur & 14 uur – 18 uur

Wil je je afspraak verplaatsen of annuleren? Bel naar de infolijn 02 713 87 10 van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur.