U bent hier

Rode Kruis start coronaproof alternatief voor stickeractie

Aangezien ook 2021 nog geen normaal jaar is, gaat de jaarlijkse stickerverkoop van 22 april t.e.m. 6 mei 2021 er ook wat anders uitzien. Dit jaar is de formule aangepast naar een digitaal alternatief om de veiligheid optimaal te garanderen. Daarom doet het Rode Kruis een warme oproep aan de burgers die de afdeling in Tervuren willen steunen: doe een gift ten voordele van afdeling Rode Kruis-Tervuren via het rekeningnummer  BE81 7360 5817 6624. Een gift kan op dit rekeningnummer ook buiten de periode van de jaarlijkse stickeractie.

Wie toch graag de sticker wil, kan deze aankopen via www.koopdesticker.be.

Het geld zal worden gebruikt om de dagdagelijkse inzet en hulpverlening voor de burgers te blijven garanderen: o.a. het bekostigen van het onderhoud van twee ziekenwagens en interventievoertuig met al het nodige materiaal en medische apparaten, het nodige EHBO-materiaal voor hulpverlening en vorming, de regelmatige bloedinzamelingen, de uitleendienst en zorgbib, de huur van  lokalen en financiëren van de cursussen voor vrijwilligers.

Ook goed om weten: de afdeling Rode Kruis-Tervuren is sinds 1 januari 2021 gefusioneerd met Rode Kruis-VossemDuisburg, de naam Rode Kruis-Tervuren blijft behouden.

Meer informatie: https://www.rodekruis.be/afdeling/tervuren/.

Alvast bedankt voor de steun!