Tervuurse geschenkbon gaat digitaal

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan kan je voortaan de Tervuurse geschenkbon in digitale vorm aankopen. De digitale bon kan eenvoudigweg bij een deelnemende handelaar naar keuze worden ingeruild. Zoveel Tervuren in één bon!

Hoe werkt het?

  • Kies via Tervuren geschenkbon – Cirklo een bedrag van 5, 10, 20 of 50 euro. Na betaling ontvang je een e-mail met je geschenkbon (pdf) in de bijlage. Het is altijd mogelijk dat deze mails in de spamfolder of map “Ongewenste mail” terechtkomen.
  •  De digitale bon met QR-code toon je aan de kassa bij een deelnemende handelaar. Dat kan door de pdf te openen op je smartphone of door het document af te printen en mee te nemen naar de winkel.
  • De handelaar scant de QR-code en klaar. De betaling is meteen in orde.

Meerdere keren betalen

De geschenkbon blijft een jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Je hoeft het hele bedrag dus niet meteen uit te geven. De QR-code kan dus verschillende keren gebruikt worden. Na elke betaling kan de handelaar je laten weten welk bedrag nog op je bon staat.

Lanceringsactie met korting

Voor de lancering van de digitale geschenkbon krijg je een mooie korting. Op de eerste 200 verkochte bonnen van 25 euro geeft de gemeente een korting van 5 euro. Koop je een bon van 25 euro, dan betaal je maar 20 euro. Deze kortingscode is slechts één keer te gebruiken voor een bon van 25 euro. Enkel online aan te kopen, niet via de balie. De papieren versie is daar wel nog steeds beschikbaar.

Kortingscode TERVUREN5

Om te kunnen genieten van deze korting geef je bij het afrekenen in je winkelmandje de kortingscode TERVUREN5. Het bedrag wordt aangepast met de korting en je kan online kan betalen.

Wil je toch een mooie geschenkverpakking? Of ben je niet vertrouwd met online aankopen? Kom langs aan de balie in De Warandepoort: ze drukken de bon voor je af en zorgen voor de verpakking.

Geschenkbon kopen

Een lijst van alle deelnemende handelaars vind je hier.

Met steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Gepubliceerd op  donderdag 28 sep 2023 om 14:32 uur