U bent hier

Welkom op 't Hof Tervuren!

Voor een zalig zomergevoel moet je van 12 juni tot 29 juli op het grasveld van de Koninklijke Moestuin zijn. Bekijk er de wedstrijden van de Rode Duivels op het EK Voetbal of geniet van een gevarieerd aanbod van muzikale optredens, theater- en filmvoorstellingen, comedy- en hiphopavonden, workshops, …

Lokale verenigingen en horecazaken zorgen voor een hapje en een tapje in een mooi ingekleed evenementendorp dat het vakantiegevoel ongetwijfeld de hoogte in zal jagen.

Programma

Het volledige programma en alle praktische info vind je op www.thoftervuren.be

Reserveren verplicht vanaf 1 juni

Reserveren doe je vanaf 1 juni via www.thoftervuren.be en is verplicht.

Het evenementendorp opent telkens één uur voor de activiteit en sluit ten laatste een uur erna of om middernacht. De activiteiten zijn gratis, tenzij anders vermeld.

‘t Hof Tervuren coronaveilig

Het aantal toegelaten bezoekers hangt af van de geldende coronamaatregelen en de maximumcapaciteit van het evenementendorp. We vragen je ook om de veiligheidsmaatregelen te volgen. Op die manier zorg je voor jezelf en de anderen.

Houd je aan deze 8 gouden regels

1. Kom op tijd. Normaal gezien open het evenementendorp een uur voor de start van het evenement. Kan je toch niet komen? Geef een seintje (02 766 52 03 of evenementen@tervuren.be) zodat we je plaats aan andere geïnteresseerden kunnen geven. Een kwartier na de start van de activiteit worden de tickets van mensen die niet opdagen opnieuw vrijgegeven.

2. Er worden maximum 4 personen  (inclusief -12-jarigen) per tafel toegelaten. Is je gezin groter? Neem contact op met de medewerkers van de afdeling vrije tijd (02 766 52 03 of evenementen@tervuren.be) zodat het nodige gedaan kan worden.

3. Kom je alleen, met 2 of met 3? Houd er dan rekening mee dat de organisatie je tafel kan aanvullen tot 4 personen, uiteraard met de nodige afstand tussen de verschillende tafelgenoten.

4. Draag overal je mondmasker. Als je aan tafel zit, mag het mondmasker af.

5. Drankjes worden aan tafel bediend door personeel met een mondmasker. Betaling gebeurt contactloos aan tafel, er wordt geen cash geld aanvaard (tenzij de betaaltoestellen het laten afweten). Eten en drinken doe je altijd zittend aan tafel.

6. Rondlopen is niet toegelaten, tenzij van en naar je tafel of voor een toiletbezoek. Volg hierbij de looplijnen.

7. Een goede handhygiëne is een must. Je vindt ontsmettingsalcohol aan de in-en uitgang en aan de toiletten.

8. Ben je ziek? Blijf dan thuis.

Covid-coördinator: Dieter Vanoverloop - thoftervuren@tervuren.be

Meer info?

02 766 52 03

evenementen@tervuren.be