U bent hier

CoroNAbon

Steun jouw Tervuurse handelaar en koop lokaal

Dankzij een interessante CoroNAbon krijgen de lokale handelaars, ondernemers en horeca een duwtje in de rug na de moeilijke coronaperiode. Zo wil de gemeente lokaal winkelen ook aanmoedigen bij de Tervurenaars.

Wat is de CoroNAbon?

  • Met deze CoroNAbon koop je een bon van 25 euro aan, maar betaal je slechts 20 euro.
  • Ruil deze aankoopbon in bij de handelaar van je keuze (lijst onderaan deze pagina).

Waar haal je de CoroNAbon?

De CoroNAbon is te koop aan de balie van vrijetijdscentrum De Warandepoort van 1 juli tot en met 30 september.

    Enkele voorwaarden:

  • Je bon is geldig tot 31 december 2021
  • Maximum vier aankoopbonnen per meerderjarige Tervurenaar
  • Maximum vier aankoopbonnen per aankoop

Niet-essentiële zaken

De CoroNAbon is bedoeld om handelaars te steunen die het meest geleden hebben onder de coronacrisis. Daarom is de CoroNAbon enkel geldig in niet-essentiële zaken. Onderaan deze pagina vind je de lijst met deelnemende handelaars.

Goed om weten:

Geldigheid

Op elke aankoopbon staat een bonnummer en een vervaldatum vermeld. Na het verstrijken van de vervaldatum zal de aankoopbon niet meer aanvaard worden door de handelaar. De aankoopbon heeft dus een beperkte geldigheidsduur. Doorhalingen of wijzigingen aangebracht op de aankoopbon maken de bon ongeldig. Een beschadigde aankoopbon zal door de handelaar evenmin als betaalmiddel worden aanvaard. Deze aankoopbon is geldig tot 31 december 2021 bij een deelnemende handelaar.

Betalingswijze

De aankoopbon is niet ruilbaar in contanten en er zal niet worden teruggegeven op deze bonnen door de handelaar. De aankoopbon kan uitsluitend gebruikt worden bij contante aankopen. Als het bedrag van de aankopen de waarde van de aankoopbon(nen) overschrijdt, dan wordt het verschil door de klant bijbetaald volgens de gebruikelijke betalingswijzen.

BestandPublicatiedatumGrootte
PDF-pictogram Deelnemende Handelaars CoroNAbon v6.pdf16/09/2154.9 KB
PDF-pictogram Subsidieregelment Relance lokale economie.pdf09/08/2152.87 KB