Renovatiebegeleider

Als je energiebesparende renovaties wil uitvoeren, biedt de gemeente je professionele begeleiding die volledig gratis is.

Geld en energie besparen door renovatiebegeleiding

Heb je nog een oude verwarmingsketel, niet of onvoldoende geïsoleerde dak(en), buitenmuren of spouwmuren, ramen met enkele beglazing of oud dubbel glas? Dan is het heel zinvol om energiebesparende renovaties te laten uitvoeren. Vaak is het daarnaast ook interessant om hernieuwbare energietechnieken te installeren zoals een warmtepomp, zonneboiler en zonnepanelen.

Door deze werken uit te voeren, verbetert je wooncomfort en bespaar je veel energie zodat je factuur aanzienlijk zal verminderen. Met de huidige energiepremies kun je deze investeringen vaak op korte termijn terugverdienen. Bovendien voldoe je aan de energienormen en neemt je woning in waarde toe. Via de Vlaamse energielening kan je de kosten grotendeels renteloos of tegen een lage rente lenen.

Deskundig advies van A tot Z.

De renovatiebegeleider van IGO zal je via een begeleidingstraject van het begin tot het einde deskundig bijstaan.

Hij komt bij je langs voor deskundig advies op maat van je eigen woning en jouw situatie. Hierbij worden de mogelijke investeringen in kaart gebracht, wordt er een inschatting gemaakt van de kosten en berekend hoeveel je via energiepremies kan terugverdienen.

Lijkt dit haalbaar, dan worden er offertes opgevraagd die worden vergeleken en beoordeeld op prijs en kwaliteit. De definitieve keuze van de aannemer ligt altijd bij de klant.

Indien nodig wordt opgevolgd of de renovaties kwaliteitsvol zijn uitgevoerd. Na de werken begeleiden we je zodat je alle premies krijgt waar je recht op hebt.

Meer info?

Bert Baes
tel. 0496 278 533
bert.baes@igo.be