U bent hier

GITO Tervuren

Welkom bij GITO Tervuren. We zijn een kleine en warme school waar iedereen elkaar kent. Die kleinschaligheid zorgt ervoor dat we alle leerlingen de aandacht kunnen geven die ze verdienen.

Moderne infrastructuur en kansen op de arbeidsmarkt

Daarnaast willen we technisch hoogstaand onderwijs aanbieden. We beschikken daarvoor over een gloednieuw en hypermodern schoolgebouw met goed uitgeruste leslokalen en praktijklokalen met de meest recente apparatuur en de nieuwste technologie. Dankzij onze gedreven en ervaren praktijkleerkrachten stomen we de leerlingen klaar voor een carrière in allerlei knelpuntberoepen. Wie bij ons afstudeert, kan meteen aan de slag in een boeiende job.

In het eerste jaar bieden we een veelzijdig en algemeen pakket aan waar leerlingen de kans krijgen om te ontdekken wat ze graag doen en waar ze goed in zijn. Op die manier kunnen ze een gerichtere studiekeuze maken.

Vanaf het tweede jaar bieden we richtingen aan in elektriciteit, sociale en technische wetenschappen, voeding en verzorging, en handel en kantoor.

In de tweede en derde graad kunnen leerlingen kiezen voor een afstudeerrichting waarmee ze meteen aan de slag kunnen (beroepsonderwijs) of een richting die hen voorbereidt op hoger onderwijs.

 

Meer info?

Directeur: Klaas Van Audenhove
www.gito-tervuren.be