Sterre

Wat?

Welkom bij Kinderfestival Sterre, hét evenement voor kinderen tijdens de krokusvakantie! Beleef een week boordevol plezier met een mix van sport, creatieve activiteiten en spannende avonturen. Of je nu een sportieve sensatiezoeker bent, een jonge kunstenaar, of gewoon op zoek bent naar een geweldige tijd, Sterre heeft voor elk wat wils. Bereid je voor op een onvergetelijke week vol lachen, leren en nieuwe vrienden maken!

Wanneer?

Tijdens de krokusvakantie van 12 tot en met 16 februari 2024. De activiteiten starten stipt om 9 uur en eindigen om 16 uur. Er is opvang vanaf 8 tot 17 uur. 

Waar?

Voor kleuters: Gemeentelijke basisschool Tervuren, Paardenmarktstraat 1, Tervuren
Voor de lagere school: Sportcomplex Diependal, Lindeboomstraat 30, Tervuren.

Voor wie?

Voor kinderen van 2,5 jaar tot 12 jaar. We verwachten dat de kinderen zindelijk zijn. De groepen worden ingedeeld per leeftijd met aangepaste activiteiten per leeftijdscategorie.

Hoe inschrijven?

Vanaf woensdag 10 januari om 13 uur via reservaties.tervuren.be of aan de balie van het vrijetijdscentrum De Warandepoort (Markt 7b). Inschrijven kan tot en met zondag 4 februari 2024.

Problemen bij registratie of online inschrijven? Contacteer ons via inschrijvingen@tervuren.be of 02 766 52 03.

Prijs

De deelnameprijs bedraagt 110 euro per kind.

UiTPAS met kansentarief

Inwoners met het statuut ‘verhoogde tegemoetkoming’, een collectieve schuldenregeling of een laag inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Je betaalt dan 1 euro voor de UiTPAS en krijgt 80 procent korting op de deelnameprijs. Denk je dat je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief, neem dan contact op met het Sociaal Huis via welzijn@tervuren.be of 02 766 52 02.

Downloads