UiT in de Druivenstreek

Uit in de Druivenstreek? Je ontdekt alles in het Uit-magazine én op www.uitindedruivenstreek.be.

Een familievoorstelling voor de allerkleinsten, een interessante lezing, een gezellige filmavond, een toeristische wandeling of een dansnamiddag voor senioren? Je vindt het allemaal in eigen streek!

Op de website www.uitindedruivenstreek.be kan je handig zoeken op datum, type activiteit, locatie, ... en ontdek je in één oogopslag wat er allemaal te doen is in onze bruisende regio.

Het UiT-magazine wordt elke drie maanden uitgebracht en in alle brievenbussen van de streek verdeeld. Hierin krijg je naast een handig overzicht van alle UiTPAS-activiteiten ook boeiende artikels en weetjes over vrije tijd in de Druivenstreek, gezien door de bril van een aantal streekgenoten.

Editie april-mei-juni

Het UiT-magazine, editie april - mei - juni is er! 

Heb je het magazine niet ontvangen in je brievenbus? Kom er dan eentje halen aan één van onze balies vrije tijd. Of blader het hier digitaal door! 

Uit in de Druivenstreek (editie 2).pdf2,2 Mb(pdf)

Veel leesplezier! 

Samen in de Druivenstreek

Het magazine en de website is een samenwerking tussen alle IGS-partners: Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren en vzw de Rand. In deze 'intergemeentelijke samenwerking' bundelen we de krachten op vlak van vrije tijd, en dat aanbod brengen we nu ook samen naar buiten. Zo willen we nog duidelijker maken dat het cultuur- en vrijetijdsaanbod in onze locaties er is voor iedereen, vanwaar je ook komt.