UiTPAS Druivenstreek

Jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis

De gemeenten Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Bertem, Huldenberg en vzw De Rand werken sinds vorig jaar voluit samen rond vrije tijd. Het is de bedoeling om meer mensen in contact te brengen met het ruime vrijetijdsaanbod in de Druivenstreek. Daarom lanceren zij gezamenlijk de UiTPAS Druivenstreek.

Wat is de UiTPAS Druivenstreek?

UiTPAS Druivenstreek is jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis. Bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit kan je punten sparen die je nadien kan omruilen voor iets leuks.

Waar koop je de UiTPAS Druivenstreek?

Voor 5 euro koop je een UiTPAS aan de balie van vrijetijdscentrum De Warandepoort. Een UiTPAS is persoonlijk en blijft onbeperkt geldig, je kan er dus één aanschaffen voor elk gezinslid. Op je UiTPAS staan meteen een aantal welkomstvoordelen, nog voor je 1 punt hebt gespaard.

Punten sparen?

Je kan punten sparen door deel te nemen aan een UiTPAS-activiteit in alle steden en gemeenten in Vlaanderen die met de UiTPAS werken.
Een overzicht van de UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek vind je terug op www.uitindedruivenstreek.be.

Sinds kort kunnen ook erkende verenigingen toetreden tot de UiTPAS Druivenstreek. Een aantal verenigingen hebben al de stap gezet en mogen zich UiTPAS-partner noemen waardoor je ook tijdens de activiteiten van deze verenigingen punten kan sparen! Benieuwd wie UiTPAS-partner is? Ontdek het hier!

Ga voor, tijdens of na de activiteit naar een UiTPAS-zuil en hou je UiTPAS tegen de zuil om je punt te sparen of scan de QR-code als je de UiTPAS-app hebt. Je kan maar 1 punt per activiteit sparen.

Ruil je punten om!

Heb je voldoende punten gespaard, ruil ze dan om voor een mooie korting of een leuk voordeel: een gratis drankje, gratis tickets, een gadget, …
Vanaf 5 punten heb je al een voordeel, maar je kan ook langer sparen om dan meer punten in te ruilen voor een groter voordeel.
Een overzicht van alle welkomst- en omruilvoordelen in de Druivenstreek vind je op www.uitindedruivenstreek.be.

Je kan je punten ook omruilen in andere UiTPAS-regio's in Vlaanderen

UiTPAS met kansentarief

Inwoners met het statuut ‘verhoogde tegemoetkoming’, een collectieve schuldenregeling of een laag inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Je betaalt dan 1 euro voor de UiTPAS en krijgt 80 procent korting op de UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek.

Denk je dat je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief, neem dan zeker contact op met het Sociaal Huis via welzijn@tervuren.be of 02 766 52 02.

UiTPAS Druivenstreek digitaal

Nadat je je UiTPAS hebt aangekocht, kan je deze registreren op www.uitpas.be. Daar krijg je immers een goed overzicht van je gespaarde punten en zie je welke voordelen je kan omruilen. Of download de UiTPAS-app en spaar punten via je mobiele telefoon. Zo heb je je UiTPAS altijd op zak en kan je zelfs op locatie zien welke voordelen je daar kan verkrijgen. In de UiTPAS-app zitten alle voordelen van je UiTPAS handig bij elkaar. Spaar punten, scroll door de leukste voordelen en ruil je punten meteen in de app. Je kan ook je gezinsleden toevoegen en beheren in de app: Zo kun je, wanneer je samen aan een activiteit deelneemt, meteen voor alle gezinsleden een punt sparen. Download de UiTPAS-app gratis via de app-store of via uitpas.be/app.

UiTPAS in andere regio’s

Je kan punten sparen en ruilen in de hele Druivenstreek, maar ook in alle andere gemeenten in Vlaanderen en Brussel waar UiTPAS al werd gelanceerd. Vergeet dus zeker je UiTPAS niet mee te nemen als je buiten de Druivenstreek naar een evenement, museum, activiteit of bibliotheek gaat. Het kansentarief is enkel binnen de eigen UiTPAS-regio geldig.

Meer info: 02 766 52 03