U bent hier

Activiteitenkalender

107 resultaten gevonden

Tal en Thee: Boom

Waar
cc De Warandepoort Tervuren
Wanneer
dinsdag 25 februari 2020
BOOM is een warm nest in een spannend bos. Genereus in beeld en muziek. Met mechaniekjes en de klank van blad, tak en eik. Zonder woorden vertelt BOOM een verhaal over een jonge vogel die de vlucht naar het zuiden mist. BOOM houdt het midden tussen een intiem concert en een theatervoorstelling.
meer lezen

Spider-Man: Into the Spider Verse

Waar
cc De Warandepoort Tervuren
Wanneer
dinsdag 25 februari 2020
Wanneer de sinistere Kingpin een Super Collider bouwt, moeten alle Spider-People samenwerken om hun dimensies te redden. Alleen samen kunnen ze de 'evil' professor een halt toeroepen.
meer lezen

Mega Mindy versus Rox

Waar
cc De Warandepoort Tervuren
Wanneer
woensdag 26 februari 2020
In de spannende avonturenfilm komen de 2 Studio100-superhelden tegenover elkaar te staan door de sluwe trucs van nog een andere superheld: Waterman. Ooit was Waterman een goede held, maar door zijn honger naar macht raakte hij op het slechte pad. Nu wil hij koste wat kost de Gouden Helm in handen krijgen, een magische helm met superkrachten waarmee hij het eiland Malta wil vernietigen. Zal ...
meer lezen

De Fabeltjeskrant

Waar
cc De Warandepoort Tervuren
Wanneer
donderdag 27 februari 2020
In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven en Meneer de Uil staat paraat om uitgebreid verslag uit te brengen. Zo dreigt de picknick van Juffrouw Ooievaar in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen. Daarenboven verdwalen de andere dieren in het Enge Bos. En Stoffel heeft één grote droom. Hij wil namelijk leren vliegen. Op zijn verjaardag zorgen Ed en ...
meer lezen

FC De Kampioenen 3

Waar
cc De Warandepoort Tervuren
Wanneer
donderdag 27 februari 2020
DDT is "back in business" en slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van FC De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en onze Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers. De Kampioenen zitten in zak en as en willen kost wat kost hun ploeg terug in handen krijgen maar dat kan alleen als ze ervoor voetballen: wie wint mag zijn ploeg "FC De ...
meer lezen

Minuscule 2

Waar
cc De Warandepoort Tervuren
Wanneer
vrijdag 28 februari 2020
Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld.
meer lezen

Big Hero 6

Waar
cc De Warandepoort Tervuren
Wanneer
vrijdag 28 februari 2020
Door een bizarre samenloop van omstandigheden komt Hiro Hamada en zijn vrienden terecht in een gevaarlijk plot, dat zich afspeelt in de straten van San Fransokyo. Hiro wendt zich tot zijn beste maatje, de geavanceerde robot Baymax, en verandert de vrienden in een hightech-heldengroep die vastberaden is het mysterie op te lossen.
meer lezen

Kinderfestival Warre

Waar
Sportcentrum Diependal Tervuren
Wanneer
Van 24 februari 2020 tot 28 februari 2020
Superhelden in Tervuren, bundel jullie krachten! Superhelden kunnen niet altijd het kwaad bestrijden. Daarom organiseren ze de derde editie van het kinderfestival WARRE. Met workshops, spelletjes, knutselactiviteiten, theatervoorstellingen, films en heel wat sport leren we de krachten van onder andere Spiderman, Wonder Woman en Aquaman.
meer lezen

Kunst met jeugdboeken en An Candaele

Waar
Gemeentelijke bibliotheek, Warandepoort Tervuren
Wanneer
zaterdag 29 februari 2020
"Ik zou het willen hebben over 'de kunst van het vliegen'. In boeken kan en mag héél veel vliegen." Kom samen met auteur en illustrator An Candaele ontdekken wat kunst met jou doet.
meer lezen

Once upon a time in Hollywood

Waar
Cultureel Centrum De Warandepoort theaterzaal Tervuren
Wanneer
woensdag 4 maart 2020
De film blikt terug naar Hollywood in de zomer van 1969. De filmindustrie beleeft er de laatste dagen van een gouden tijdperk en oude beroemdheden moeten plaats ruimen voor jong, aanstormend talent. Ook de carrières van tv-acteur Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntman (Brad Pitt) zitten in het slop. Tijdens hun zoektocht naar nieuwe acteeruitdagingen en eeuwige roem wordt ...
meer lezen
1-10 van 107 resultaten

Pagina's

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender