U bent hier

Activiteitenkalender

5 resultaten gevonden

wandering herfstkleuren

Waar
Arboretum Tervuren Tervuren
Wanneer
dinsdag 27 oktober 2020
Op een rustig tempo gaan we een stukje van het prachtige Arboretum van Tervuren verkennen. Ik hou de groep bewust klein, zodat er tijd en ruimte is. Met aandacht voor de natuur en alles wat op ons pad komt. Het aantal plaatsen is beperkt tot 6.
meer lezen

Bezoek aan het Africamuseum

Waar
AfricaMuseum Tervuren
Wanneer
vrijdag 30 oktober 2020
Het Africamuseum kreeg recent een make-over. Dat was nodig, want de voorzieningen voldeden niet meer aan de behoeften van een modern museum. Maar er was meer werk aan de winkel. De grootste uitdaging bestond erin om een beeld te schetsen van het hedendaagse, ontvoogde Afrika in een gebouw met een koloniaal verleden. De overheersende witte bril moest dus worden afgezet en het koloniale beleid ...
meer lezen

Mysterieuze Bossen: De Elfenkoningin

Waar
De Warandepoort Tervuren
Wanneer
zaterdag 7 november 2020
Op zaterdagagavond 7 november kan je deelnemen aan een Mysterieuze Bossen-wandeling in het park van Tervuren. Met de lampion in de hand gaan we samen op zoek naar een toverdrankje voor de zieke Elfenkoningin. Deze wandeling is zo’n 4 km lang en leidt je door het feeërieke verlichte park. Voor wie: families met kinderen van 3 tot 10 jaar. Er kunnen max. 30 personen per groep deelnemen. In ...
meer lezen

Architectuurwandeling - Vorstelijke aanwezigheden in Tervuren

Waar
marktplein Tervuren
Wanneer
zondag 15 november 2020
Tervuren is een plek waar het goed toeven is. Dat wisten ook de talrijke hertogen, vorsten en prinsen die er gewoond hebben en elk hun stempel drukten op Tervuren. Dat zorgde vaak voor unieke architecturale en landschappelijke pareltjes die tijdens deze rondleiding aan bod komen.
meer lezen

wandering - wonderlijke microwereld

Waar
Poort Arboretum Tervuren Tervuren
Wanneer
dinsdag 24 november 2020
We gaan met een kleine loep op stap, of neem je fotoapparaat mee. Door dingen van dichtbij te bekijken ontdek je een fascinerende nieuwe wereld.
meer lezen
1-5 van 5 resultaten

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender