U bent hier

Activiteitenkalender

5 resultaten gevonden

Het Africamuseum in Tervuren - Volzet

Waar
AfricaMuseum Tervuren
Wanneer
zaterdag 27 november 2021
Het koloniale verleden drukt nog steeds zijn stempel op de huidige samenleving. In het vernieuwde Africamuseum in Tervuren verruimen we onze blik. Het Africamuseum kreeg een make-over. Dat was nodig, want de voorzieningen voldeden niet meer aan de behoeften van een modern museum. Maar er was meer werk aan de winkel. De grootste uitdaging bestond erin om een beeld te schetsen van het ...
meer lezen

bosbad stil zijn

Waar
Poort Arboretum Tervuren Tervuren
Wanneer
woensdag 1 december 2021
De winterse energie in het bos zorgt voor verstilling. Veel dieren gaan stilaan in winterslaap, ook de bomen gaan in rust. Rust en stilte zijn waardevol om te herbronnen, om straks in het nieuwe jaar weer nieuw leven te schenken.
meer lezen

bosbad wintermaandag

Waar
Poort Arboretum Tervuren Tervuren
Wanneer
maandag 13 december 2021
Ervaar de energie van het bos in de wintertijd. Een tijd van inkeer. Geniet misschien van de zon die straalt of de wind die waait ... het bos is kaal, dat zorgt voor vergezichten!
meer lezen

bosbad winter zonnewende

Waar
Poort Arboretum Tervuren Tervuren
Wanneer
zondag 19 december 2021
De kortste dag, de langste nacht, start van de winter. Het bos gaat in een diepe rust. Ervaar de stilte in het bos en bij jezelf.
meer lezen

Wandeling: Nederlandse sporen in Tervuren

Waar
cc De Warandepoort Tervuren
Wanneer
zondag 19 december 2021
Precies 200 jaar geleden speelde de Nederlandse Prins van Oranje een belangrijke rol in Tervuren en genoot hij hier van zijn verblijf in een ondertussen verdwenen jachtpaviljoen. Maar er zijn nog meer sporen van uitwisseling tussen noord en zuid te ontdekken. Tijdens een wandeling door het park, het centrum en naar het Robianokasteel ontdek je ze één voor één.
meer lezen
1-5 van 5 resultaten

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender