U bent hier

Activiteitenkalender

6 resultaten gevonden

De geschiedenis van de kus en alle gevolgen van dien

Waar
De Zevenster, in de Wilg. Tervuren
Wanneer
donderdag 5 september 2019
 "De geschiedenis van de kus en alle gevolgen van dien" door Ilse Landuyt. Een steelse blik op de geschiedenis van de liefde en het huwelijk en wat daar zoal van komt. Met uitgebreid beeldmateriaal en veel vrolijke, soms trieste, mar altijd zedige anekdotes.    
meer lezen

Jubileum 25 jarig bestaan. Lezing "Humor en charme uit Wallonië" door Frédéric Deborsu;

Waar
A.C. Tervuren
Wanneer
donderdag 3 oktober 2019
                                                               JUBILEUM  25 jaar Neos Tervuren. Programma 13.30u > 14u onthaal 14u > 15u academische zitting 15u gastspreker Frédéric Deborsu. "Humor en charme uit Wallonië."        Hoe Wallonië ooit de derde wereldmacht was, hoe Vlaanderen de regio in 1965 voorbijstak en hoe Wallonië zich vandaag weer aan het        rechttrekken is. Met beelden ...
meer lezen

tweedehandsbeurs

Waar
Gemeentelijke sportzaal Vossem
Wanneer
zondag 6 oktober 2019
Tweedehandsbeurs voor winterkledij baby uitzet en speelgoed Tweedehansbeurs voor winter baby-kinder,-tiener,- en zwangerschapskledij, babyuitzet en speelgoed. Kandidaat verkopers kunnen een lijst aankopen bij Gerlinde Delagaye, Lindenberg 53 , Vossem op volgende data: 16, 18, 23 en 25 september van 17:30 tot 18:30. Leden betalen €5 en niet-leden €8.
meer lezen

Vrijwilligersmarkt

Waar
CAW Halle-Vilvoorde Tervuren
Wanneer
maandag 21 oktober 2019
Het CAW Halle-Vilvoorde is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om hun hulpverlening aan kwetsbare cliënten mee te ondersteunen. Kom naar onze Vrijwilligersmarkt (namiddagsessie 14u tot 16u of avondsessie 18u tot 20u) om onze verschillende vacatures te ontdekken.
meer lezen

Europa in woelig water,

Waar
De Zevenster, in de Wilg Tervuren
Wanneer
donderdag 7 november 2019
 "Europa in woelig water" door Rob Heirbaut, journalist VRT De Europese Unie bestaat ruim 60 jaar, maar maakt een moeilijke periode door.  Er is de Brexit, interne verdeeldheid, Trump en de invloed van China. Is er nog toekomst voor de Europese Unie?
meer lezen

Het journaal maken in tijden van fake news.

Waar
De Zevenster, in de Wilg Tervuren
Wanneer
donderdag 5 december 2019
" Het journaal maken in tijden van fake news " door Tijs Mauro, journalist VRT Een blik achter de schermen van het VRT-journaal. Hoe, met wie en welke middelen wordt het gemaakt? Welke zijn de nieuwbronnen? Hoe werkt een VRT-jounalist die op pad gaat? Wat met fake news?
meer lezen
1-6 van 6 resultaten

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender