U bent hier

Activiteitenkalender

6 resultaten gevonden

Night of the Brass 2019

Waar
Pachthof Stroykens - GC Tervuren Duisburg
Wanneer
Van 26 april 2019 tot 27 april 2019
Bravoer brengt muziek met een knipoog DUISBURG - Elk voorjaar organiseert koperensemble Bravoer de fel gesmaakte “Night of the Brass”. Die koperconcerten staan in de druivenstreek bekend om hun afwisseling en dynamiek. Dirigent Roger Derongé en zijn muzikanten nemen je mee op ontdekkingsreis in de wereld van de kopermuziek. Bravoer noemt het zelf zijn concerten met een knipoog. Nieuw vanaf dit ...
meer lezen

Lenteconcert 40 jaar Eglantier

Waar
sint-katharinakerk Duisburg (Tervuren)
Wanneer
zondag 28 april 2019
Op zondag 28 april 2019 is er om 16 uur de Sint-Katharinakerk van Duisburg een feestelijk Lenteconcert ter gelegenheid van 40 jaar Eglantier. U kunt luisteren naar Tervuurse solisten en koorleden: Marinela Doko & Didier Poskin, cello, het koor Camerata Orpheon en de pianiste Katarzyna Hajduk-Konieczna.
meer lezen

'Our great Mr.Händel' door Jos Meersmans

Waar
De Zevenster, in de Wilg Tervuren
Wanneer
donderdag 2 mei 2019
  Een 'geacteerde' vertelling met muziek: een menselijk portret van deze componist, doorspekt met zorgvuldig gekozen muziekfragmenten. Boeiend, laagdrempelig, lichtvoetig, ontroerend, verrijkend.
meer lezen

Lenteconcert samen met saxofoonkwartet CeDeL

Waar
CC De Warandepoort Tervuren
Wanneer
zaterdag 4 mei 2019
De Koninklijke Harmonie Vossem’s Voerezonen brengt een niet te missen concert samen met het gelauwerde saxofoonkwartet CeDel. CeDeL is een jong en enthousiast saxofoonkwartet dat de luisteraar emotioneel wil raken met verrassende programmakeuzes. Dat ze muzikale en technische vaardigheid hoog in het vaandel dragen, mag blijken uit de verschillende prijzen die ze al in de wacht sleepten. In ...
meer lezen

Muziek- en Pannenkoekenavond KF Sint-Rochus Eizer

Waar
Pachthof Stroykens Tervuren
Wanneer
zaterdag 11 mei 2019
De Koninklijke Fanfare Sint-Rochus nodigt u uit op haar jaarlijkse muziek- en pannenkoekenavond op zaterdag 11 mei 2019 in Pachthof Stroykens te Duisburg. Vanaf 17.30 uur kan u genieten van overheerlijke pannenkoeken. Om 19 uur is er een muziekoptreden van onze vereniging en ons instaporkest.
meer lezen

Bohemersbal met Breugeliaans Braadfestijn

Waar
Flavirama park Tervuren
Wanneer
zaterdag 31 augustus 2019
Rondreizende artiesten, speelmannen en visuele acts in een uniek sfeertje, gecombineerd met een Breugeliaans braadfestijn.
meer lezen
1-6 van 6 resultaten

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender