U bent hier

Activiteitenkalender

12 resultaten gevonden

Zero Waste Rollercoaster Tervuren met Veerle Colle

Waar
Felix Tervuren Tervuren
Wanneer
dinsdag 10 december 2019
Ben je helemaal klaar om te starten met een Zero Waste levensstijl? Wil je graag in één keer de beste, gemakkelijkste én goedkoopste tips te weten komen? Dan is deze rollercoaster iets voor jou. Veerle Colle brengt een verhaal uit eigen ervaring, met eigen anekdotes na jaren ervaring in een "Zero Waste Lifestyle". Ze vertelt je hoe je afval en verspilling kan voorkomen. Haar boek, "de Zero ...
meer lezen

Bodygym

Waar
GBS Tervuren Tervuren
Wanneer
Van 2 september 2019 tot 16 december 2019
Werk aan je conditie met prettige en afwisselende oefeningen en dat in een leuke en ontspannen sfeer. Een prima fithouder! Voor dames van alle leeftijden!
meer lezen

Aquagym

Waar
Gemeentelijk zwembad Tervuren
Wanneer
Van 3 september 2019 tot 17 december 2019
In een leuke en ontspannen sfeer werk je aan je conditie. In het water ben je veel lichter en lukken de gymoefeningen eens zo goed. Voor dames en heren.
meer lezen

Onderhoudsgym

Waar
Sportcentrum Diependal Tervuren
Wanneer
Van 10 september 2019 tot 17 december 2019
Werk aan je conditie met aangepaste oefeningen en onder deskundige leiding. Ook speciale oefeningen voor senioren. Voor dames van alle leeftijden.
meer lezen

Gymtonic

Waar
Sportcentrum Diependal Tervuren
Wanneer
Van 5 september 2019 tot 19 december 2019
In een leuke en ontspannen sfeer werk je aan je conditie. Aangepaste oefeningen zorgen er voor dat je fitter wordt en dat je uithouding verbetert. Voor dames.
meer lezen

Leuke én lage CO2 vakanties

Waar
Administratief Centrum De Zevenster, zaal De Wilg Tervuren
Wanneer
dinsdag 14 januari 2020
Laten we klimaatvriendelijke vakanties toegankelijk maken! Er zijn steeds meer mogelijkheden om fantastische vakanties door te brengen met minder vlieg/auto-impact. Kom luisteren naar wat allemaal kan van bos tot citytrip, van nachttreinen tot avontuurlijke fiets-expedities. Onze speakers delen hun ervaringen in Pecha Kucha-modus (6min max met fotos), Anderen delen hun tips, geheime adresjes ...
meer lezen

kookles met vis uit de noordzee

Waar
Parochiezaal Sint-Jozef, Moorselstraat 203 Tervuren
Wanneer
maandag 16 maart 2020
Valduvis, lekkers uit de Noordzee. Valduvis is het nieuwe kwaliteitslabel voor duurzaam gevangen vis van bij ons. Geniet van lekkers uit de Noordzee.
meer lezen

Basiscursus Spaans

Waar
Crescendo CVO - Campus Tervuren Tervuren
Wanneer
Van 16 september 2019 tot 1 juni 2020
In deze cursus vertrekken we vanuit praktische situaties uit het dagelijks leven. De basisgrammatica en woordenschat wordt aangeleerd op een interactieve manier. De woordenschat en de basisgrammatica wordt toegepast om maximaal in de doeltaal te kunnen communiceren. Je leert eenvoudige gesprekjes voeren (jezelf voorstellen, boodschappen doen, bestellen op café en restaurant, dagelijkse ...
meer lezen

Basis Naaien

Waar
Crescendo CVO - Campus Tervuren Tervuren
Wanneer
Van 18 september 2019 tot 3 juni 2020
In deze module worden de grondbeginselen van het naaien aangeleerd. Je maakt kennis met basishandelingen en basistechnieken van stikken, knippen, naaien en strijken. Bij het beëindigen van deze module kan je deze technieken onder begeleiding uitvoeren op eenvoudige werkstukken.
meer lezen

Initiatie handtassen maken

Waar
Crescendo CVO - Campus Tervuren Tervuren
Wanneer
Van 30 januari 2020 tot 11 juni 2020
Handtassen maken is niet alleen hip en cool, maar het is goed voor je gezondheid en het geeft je gelukshormonen een boost! Of je nu gaat voor een casual chique clutch, een professionele werktas of een feestelijk accessoire: in deze opleiding leer je jouw ideale handtas vorm te geven.
meer lezen
1-10 van 12 resultaten

Pagina's

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender