U bent hier

Activiteitenkalender

11 resultaten gevonden

Woordfabriek

Waar
AC De Zevenster, zaal De Plataan Tervuren
Wanneer
woensdag 29 januari 2020
Wil jij net als brihang leren spelen met klanken? Dan is deze workshop iets voor jou! Der zit een steentje in m'n schoen, maar kzien der al gewend aan Tis daardoor da’k 't gevoel heb dak besta Ik ben der want ik zie het in de spiegel van het raam Ik ben der want ik spreek dezelfste taal, au revoir Der zat een wimper in m'n oog en een vlieg in m’n mond Twas daardoor dak't gevoel had da'k ...
meer lezen

Kunst met jeugdboeken en An Candaele

Waar
Gemeentelijke bibliotheek, Warandepoort Tervuren
Wanneer
zaterdag 29 februari 2020
"Ik zou het willen hebben over 'de kunst van het vliegen'. In boeken kan en mag héél veel vliegen." Kom samen met auteur en illustrator An Candaele ontdekken wat kunst met jou doet.
meer lezen

Kunst met jeugdboeken en T-shirts

Waar
AC De Zevenster, zaal de Plataan Tervuren
Wanneer
zaterdag 7 maart 2020
meer lezen

kookles met vis uit de noordzee

Waar
Parochiezaal Sint-Jozef, Moorselstraat 203 Tervuren
Wanneer
maandag 16 maart 2020
Valduvis, lekkers uit de Noordzee. Valduvis is het nieuwe kwaliteitslabel voor duurzaam gevangen vis van bij ons. Geniet van lekkers uit de Noordzee.
meer lezen

Een tuin om van te smullen

Waar
AC De Zevenster, Zaal de Plataan Tervuren
Wanneer
woensdag 18 maart 2020
Eetbare struiken en bomen: wie wil ze niet in de tuin? Je kent ongetwijfeld de rode bessenstruik, maar er zijn nog veel meer lekkere struiken en bomen. Smul van vruchten uit het vuistje of verwerk ze in jam of stroop. Of wat dacht je van je eigen jenever? Na deze cursus wordt je siertuin een echte proeftuin!
meer lezen

Cursus Relaxatie

Waar
ontmoetingscentrum Miel Puttemans Vossem (Tervuren)
Wanneer
Van 28 januari 2020 tot 21 april 2020
Leer een gemakkelijke relaxatie-techniek. Herstel van de gevolgen van stress. Verhoog je stressbestendigheid. Meer info: www.zenadrelax.be
meer lezen

Basiscursus Spaans

Waar
Crescendo CVO - Campus Tervuren Tervuren
Wanneer
Van 16 september 2019 tot 1 juni 2020
In deze cursus vertrekken we vanuit praktische situaties uit het dagelijks leven. De basisgrammatica en woordenschat wordt aangeleerd op een interactieve manier. De woordenschat en de basisgrammatica wordt toegepast om maximaal in de doeltaal te kunnen communiceren. Je leert eenvoudige gesprekjes voeren (jezelf voorstellen, boodschappen doen, bestellen op café en restaurant, dagelijkse ...
meer lezen

Basis Naaien

Waar
Crescendo CVO - Campus Tervuren Tervuren
Wanneer
Van 18 september 2019 tot 3 juni 2020
In deze module worden de grondbeginselen van het naaien aangeleerd. Je maakt kennis met basishandelingen en basistechnieken van stikken, knippen, naaien en strijken. Bij het beëindigen van deze module kan je deze technieken onder begeleiding uitvoeren op eenvoudige werkstukken.
meer lezen

Initiatie handtassen maken

Waar
Crescendo CVO - Campus Tervuren Tervuren
Wanneer
Van 30 januari 2020 tot 11 juni 2020
Handtassen maken is niet alleen hip en cool, maar het is goed voor je gezondheid en het geeft je gelukshormonen een boost! Of je nu gaat voor een casual chique clutch, een professionele werktas of een feestelijk accessoire: in deze opleiding leer je jouw ideale handtas vorm te geven.
meer lezen

Yoga

Waar
in de turnzaal van de GBS Tervuren
Wanneer
Van 14 januari 2020 tot 16 juni 2020
Met verschillende eenvoudige technieken werken we aan een stevige ruggengraat, een krachtige stam waardoor de eb en vloed van het Leven makkelijker kan Stromen. Wat je mag verwachten is een verbetering in je lichaamshouding, meer prana = Levensenergie, minder stress, beter slapen, .. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk !
meer lezen
1-10 van 11 resultaten

Pagina's

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender