U bent hier

Bezoek Africa-Museum Tervuren

Het museum is een kenniscentrum over Afrika in een historische en hedendaagse globale context met een focus op Midden-Afrika. Het toont unieke collecties. Het museum is een plaats van geheugen van een gedeeld koloniaal verleden en het positioneert zich als een dynamisch platform voor ontmoeting en dialoog met mensen van verschillende generaties en culturen. Het museum is nu volledig vernieuwd en deze vernieuwing bestond erin een beeld te schetsen van het hedendaagse ontvoogde Afrika in een museumgebouw met een koloniaal verleden.

Inschrijven is verplicht (max. 30 personen) en de deelname in de kosten bedraagt 20 euro. Deze zijn te storten op de rekening van Heemkring Ter Ham Vzw, Tervuursesteenweg 173 Steenokkerzeel(Perk) op het nummer BE13 1030 6127 2039. Gelieve te vermelden volledige naam + met hoeveel personen (65-plussers of jonger en in het bezit van een museumpas of niet.

Verder info op onze website : www.heemkringsteenokkerzeel.be of in onze Nieuwsbrieven. Verzamelen aan de kerk van Steenokkerzeel om 13 uur (carpoling) of aan het museum om 14 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
This event is finished.
Waar
Africa-Museum
Leuvense Steenweg 13, 3080 Tervuren
Wegbeschrijving
Prijs
€ 20,0 Basistarief: 20,00 €
Reservatie
Feliigoo@telenet.be
Organisatie
Heemkring ter Ham