U bent hier

FOODTRUCKFESTIVAL CHEFS ON WHEELS IN TERVUREN.

FOODTRUCKFESTIVAL “ CHEFS ON WHEELS “
TERVUREN– het rondreizende foodtruckfestival “ Chefs on Wheels “ komt in het weekend van 11 tem 13 september naar TERVUREN.
Het festival strijkt neer in de KONINKLIJKE MOESTUIN van TERVUREN.
Dit park wordt drie dagen omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes.
Sinds de start in 2015 is het foodtruckfestival uitgegroeid tot een vaste waarde in de foodtruckwereld met een stevige reputatie. “Als gemeente Tervuren zijn we erg tevreden dat het foodtruckfestival “Chefs on Wheels” weer te gast is in onze mooie gemeente.

Als gemeentebestuur ondersteunen we het evenement logistiek en stellen we deze unieke locatie ter beschikking. We kijken er alvast naar uit en zijn er van overtuigd dat het een groot volksfeest zal worden.” klinkt het vanuit de gemeente.
Het festival is een gezellige markt waar je aan originele foodtrucks een waaier aan wereldse gerechten kan bestellen. Van Aziatisch, Mexicaans, Amerikaans … tot de klassiekers, het is er allemaal.

“Chefs on Wheels” is meer dan alleen streetfood”, aldus Nadia & Rikky , organisatoren van het foodtruckfestival. “Het is een totaalbeleving. Naast onze foodtruckers, zijn er ook gezellige bars, voorzien we picknickbanken, zorgen we voor lampjes & vlaggen, een streepje muziek, kinderanimatie … kortom alles om je even op vakantie te wanen.”
“Chefs on Wheels” is een laagdrempelig event, de toegang tot het foodtruckfestival is namelijk gratis.
“Het leuke aan “Chefs on Wheels” is dat we een heel grote doelgroep hebben. We zien zowel grootouders met hun kleinkinderen verschijnen, alsook de jeugd die komt genieten van het lekker eten, een heerlijk glaasje & de ongedwongen sfeer”.
Dit alles maakt een bezoekje aan het foodtruckfestival “Chefs on Wheels” een avontuurlijke ontdekkingstocht voor de zintuigen. Dus een aanrader voor een gezinsuitstap of onder vrienden.


Locatie: TERVUREN - KONINKLIJKE MOESTUIN
Data & openingsuren:
* 11 september : 16 u - 22 u - live DJ
* 12 september: 12 u - 22 u - Live band/DJ
* 13 september: 12 u - 21u - Live band
Meer info op https://www.chefsonwheels.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
11/09 - 16:00
12/09 - 12:00
13/09 - 12:00
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
0476765133