U bent hier

Green Deal Festival Tervuren

Ontmoet op 28 maart alle organisaties in Tervuren die onze gemeente duurzamer helpen maken! Ontdek hoe zij je kunnen inspireren en ondersteunen bij jouw transitie naar een groener leven. Deze middag kan je deelnemen aan workshops, informatie stands bezoeken, lokale of biologische streekproducten proeven, je spullen laten repareren of genieten van live muziek en een streekbiertje drinken. Voor kinderen is er ook veel te doen, want sommige activiteiten zijn speciaal op hen afgestemd.

Het Green Deal Festival is een festival voor en door Tervurenaars. Het is fantastisch dat Europa nu een Green Deal heeft. En tegelijk willen veel burgers hun steentje bijdragen aan een veerkrachtige samenleving. Wil jij ook je ecologische voetafdruk verminderen? Mis dan deze grote, gezellige, informatieve en feel good middag niet.

Waar: Markt 7A, Tervuren, in De Zevenster (zalen tegenover de speeltuin) en op het evenementenplein ernaast

Wanneer: zaterdag 28 maart, 14:00 – 17:00.

Hoogtepunten:
• Optreden van Ladyloband
• Activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar
• Meer dan 15 marktkraampjes met proevertjes
• Repair Café (zie www.repaircafedruivenstreek.be/tervuren)
• 9 workshops over duurzaam omgaan met eten, verpakken, reizen of afvalproducten een nieuwe bestemming geven.
• Ruim 15 stands van organisaties die je kunnen inspireren met klimaatvriendelijke ideeën: Transitie Tervuren, Gemeente Tervuren, Europese Commissie.

Behalve de workshops en consumpties zijn alle andere activiteiten gratis. Als je wilt deelnemen aan één van de workshops, schrijf dan snel in via de website. Met de opbrengsten hopen we tenminste 1000 bomen te kunnen planten via WeForest.

Tot snel op www.transitietervuren.be/greendealfestival om je in te schrijven voor de workshops en de laatste ontwikkelingen over het Green Deal Festival te volgen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €