U bent hier

Groote Stoet in 'reusachtig' Vossem

TervurenFeest! pakt tijdens de Grute Plattoofeesten uit met de Groote Stoet: een optocht met lokaal, nationaal en internationaal talent op 25 augustus 2019.

De Groote Stoet te Vossem, een artistiek kijk- en luisterstoet, waar creativiteit en muzikaliteit centraal staat. Het belooft weer een groot spektakel te worden met 30 groepen uit binnen- en buitenland die door de straten van Vossem zullen trekken.

Voor de tweede editie van de Groote Stoet op zondag 25 augustus werden naast de lokale verenigingen, toppers uit het binnen- en buitenland samengebracht in een uniek spektakel.
Blikvangers zijn de Time Cruisers van het Nederlandse Abacus Theater, Jan Turpijn de grootste gedragen reus in Europa, het showkorps Edelweiss uit Heerlen, de gerenommeerde ballonnenkunstenares Sofie Vandeweyer, The Love and Peace Police van straattheater Bon Pardon, de Tervuurse Reuzen en nog vele andere topacts.
Een unieke optocht in onze regio waar theater, dans, zang en muziek op unieke wijze worden samengebracht en dit volledig gratis! De optocht start om 15.30u en trekt door de straten van het feestdorp Vossem.

Naast de optocht zijn er nog tal van randactiviteiten voorzien met in de voormiddag een grootse rommelmarkt met meer dan 150 standhouders, gezellig zomerterras, kermis en Vlaanderen Zingt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
25/08 - 15:30
Waar
Cafe Congo
Dorpsplein 11, 3080 Vossem (Tervuren)
Wegbeschrijving
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Organisatie
TervurenFeest!