U bent hier

SKaGeN WatchApp: IMKE. - Ticketverkoop

Als je lang genoeg deel uit maakt van een gezin, begint het op te vallen dat er bij elk gezinslid een hoek af is. Behalve bij jezelf. (Alessandro Fantucci)
Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’ presenteert SKaGeN haar derde WatchApp-voorstelling: ‘IMKE.’, en die belooft een knaller te worden.

Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken als ‘Henry’, ‘Zoals de dingen gaan’ en ‘Stanley’, smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor ‘IMKE.’.

Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.

IMKE. is een WatchApp
Even fascinerend als LIVE televisie,
Even verleidelijk als binnenkijken bij de buren,
Even verslavend als bingewatchen.

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…

Met:
- Delphine Lippens - Productieleiding
- Pieter Van Campe - DOP & camera
- Peter De Graef - Tekst
- Kurt Stallaert - (c) foto
- Mathijs F Scheepers - Concept & regie
- Filip Peeters | Barbara Sarafian | Lynn Van Royen | Bjarne Devolder | Renée van Cauwenbergh | Jennifer Heylen | Yves Degryse | Clara van den Broek | Korneel Hamers en Valentijn Dhaenens
- Magali Daems - 2de camera
- SKaGeN - Productie
- Barbara Delaere, Charlotte Willems en Evi Kelepouris - Kostuum
- Timothy Nieuwenhuysen - Geluid
- De Vlaamse Gemeenschap & De Studio

Met de steun van:
- Korneel Hamers - Zakelijke leiding & coördinatie
- The Omnipresent World of Wizkids | OWOW agency - Ontwikkeling app

OPGELET!!
- De ticketverkoop voor deze voorstelling loopt tot uiterlijk 13 april om 19u00!! Na betaling krijg je een mail met de link naar de app
- De voorstelling is te bekijken van 14 april tot en met 2 mei 2021.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
This event is finished.
Waar
Op je smartphone
Online , 3080 Tervuren
Wegbeschrijving
Prijs
€ 12,5 Basistarief: 12,50 €
Organisatie
CC De Warandepoort