U bent hier

SOCIALE KERSTMARKT 2018, EEN WARM EVENEMENT

Op zaterdag 15 december van 16u tot 21u wordt de Sociale Kerstmarkt zelf een sfeervol alternatief kerstgebeuren waarbij de Markt van Tervuren voor de gelegenheid omgetoverd wordt in een wit tentendorp met honderden lichtjes. Meer dan 35 verenigingen stellen hun sociaal project voor en bieden de bezoekers een gevarieerd gamma aan van eindejaarsproducten zoals artisanaat, kerstversiering, kaarsen, wenskaarten, planten, boeken, geschenk- en siervoorwerpen, derde wereldproducten… De opbrengsten gaan integraal naar de vooropgestelde sociale projecten van de respectievelijke standhouders. Doorlopend wordt er glühwein, warme chocolademelk, koffie, jenever, soep, hotdogs, versnaperingen en kerstzoetigheden geserveerd tegen zachte prijzen.
Tijdens de Kerstmarkt wordt er op het podium doorlopend optredens voorzien van lokale koren, harmonies, muziekgroepen en dansgroep. Alle vermelde groepen treden pro deo op ter ondersteuning van de Sociale Kerstmarkt.
Podiumprogramma
15u55 : Tervuren Synfonisch
16u35 : Dansschool SPLIT
17u15 : Bigband APKO muziekacademie
17u55 : Sint-Ceciliakoor Tervuren
18u35 : Jeugdkoor Doedeljoe Tervuren
19u15 : Smiley Percussion – Bravoer
19u55 : A*Blend
20u35 : The Brussels Mariachiband
Buiten podium aan de kribbe
19u40 : St. Paul’s Church Singers
20u20 : St. Paul’s Church Singers

Een lichtclown deelt aan de kinderen fluorescerende lichtstaafjes uit. Tijdens de hele duur van de kerstmarkt wordt in de kindertent aangepaste kinderanimatie voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
This event is finished.
Waar
marktplein
Markt , 3080 Tervuren
Wegbeschrijving
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €