U bent hier

Tropical avond: Camel's Drop + Johnny Den Artiest + Uphill Sound + Sifakah + Heartbeat Movement

Voor een zalig zomergevoel moet je van 12 juni tot 29 juli op het grasveld van de Koninklijke Moestuin zijn. Spreek eindelijk weer af met vrienden en bekijk er de wedstrijden van de Rode Duivels op het EK Voetbal of geniet van een gevarieerd aanbod van muzikale optredens, theater- en filmvoorstellingen, comedy- en hiphopavonden, workshops, …

TROPICAL AVOND

CAMEL'S DROPis een band met leden van verschillende generaties die allemaal de passie van reggaemuziek delen. Met zangers als Dhazed, Little Miss Sweets en Price Far Out (Skyblasters) kunnen ze alle stijlen met Jamaicaanse invloeden aan.

Johnny Den Artiest is de Koning van de Nederlandstalige reggae/dancehall/ska, met Antwerpse tongval en natuurlijk heel wat humor. Samen met zijn vriend, l'EtranJay staat hij garant voor een interactief feest!

Uphill Soundviert zijn 23e verjaardag en laat zoals steeds de bassen trillen en de vloer kraken. Sinds 1998 staat deze Tervuurse Soundsystem al garant voor een explosieve cocktail van roots, dancehall, rocksteady en rub-a-dub. Jr Fragga, Daddy Smiley en Puppa Lesta zijn blij om nog eens hun tropische vibes te verspreiden.

Sifakah is de man die samen met Uphill Sound al jaren reggae promoot in 3080. Johnny Den Artiest droeg recent nog zijn populariteit en fanbase in Tervuren aan hem op.

Al sinds 2001 veroveren de mannen van Heartbeat Movement Brussel en de rand waarbij ze met de beste reggae, dancehall en afro iedereen een topavond bezorgen. Youthman, Nick, Skatta en Nesta vieren samen met jullie hun 20jarig bestaan.

Gratis toegang - reservatie verplicht!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
This event is finished.
Waar
De Koninklijke Moestuin
Vlonderse hoek, 3080 Tervuren
Wegbeschrijving
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.thoftervuren.be
Contact
02 766 52 03