U bent hier

Warandeconcert Bravoer met Jo Lemaire

Persbericht
Jo Lemaire op Warandeconcert van Bravoer
Tervuren – Zaterdag 19 oktober 2019 staat vast al met stip genoteerd in uw agenda. Die dag treedt koperensemble Bravoer namelijk op in De Warandepoort in Tervuren. Dat najaarsconcert is er traditiegetrouw eentje met een gastsolist. En wat voor een gast deze keer. Bravoer verwelkomt dit jaar grande dame Jo Lemaire. Een naam, en een stem, als een klok. Bereid u alvast voor op een fenomenale ervaring.
Warandeconcert op zaterdag 19 oktober 2019 om 20u00. In De Warandepoort in Tervuren.

Jo Lemaire in concert met Bravoer
Voor het Warandeconcert 2019 gaat Bravoer in concert een van de meest gerenommeerde en veelzijdige Belgische artiesten. Meer zelfs, met Jo Lemaire deelt Bravoer het podium met een ware ‘grande dame’ van de ‘Belpop’. Al sinds haar debuutalbum Jo Lemaire + Flouze in 1979 kan het publiek genieten van haar buitengewone vocale kwaliteiten.

Jo Lemaire boekte successen met covers van grote namen als Serge Gainsbourg, Je suis venue te dire que je m’en vais, en France Gall, Evidemment, maar we kennen haar ook van talloze eigen nummers. Deze ambassadrice van de Franse cultuur in Vlaanderen verenigt in haar uitgebreide repertoire en haar talloze projecten moeiteloos de meest diverse muziekstijlen. En ze brengt schitterende interpretaties van grootse stemmen zoals Aznavour, Brel en Piaf.

Programma 2019
Voor het Warandeconcert 2019 stelde Jo Lemaire een wondermooi en afwisselend programma Frans chanson samen. Wat dacht u van Une belle histoire van Michel Fugain. Of van Nathalie van Gilbert Bécaud, La vie en rose van Edith Piaf of La mer van Charles Trenet? Of van For me, Formidable van die andere Charles. En uiteraard zijn ook Jo Lemaires eigen nummers niet te versmaden. Neuriet u alvast maar even deze deuntjes: Anonyme Incognito of C’est mon bateau. Al dat moois wordt begeleid door de unieke kopersound van Bravoer. Speciaal voor dit Warandeconcert bewerkte dirigent en componist Roger Derongé de nummers voor brassband.

Houdt u van brassmuziek? Of van Frans chanson? Of van allebei? Dan moet u op het Warandeconcert van Bravoer zijn, évidemment! En we garanderen u: u zult komen om te zeggen ‘c’est fantastique!’
Over Bravoer
Het Warandeconcert is een organisatie van Bravoer. Het koperensemble brengt de typische brassband-sound. Echt alléén maar koperblazers dus. Dat zijn er een veertigtal: van cornet tot euphonium, van althoorn tot trombone. En voor de goedgemikte rechtse en de stevige linkse: de slagwerkers. Het koperensemble staat altijd garant voor muziek en entertainment. Soms onstuimig, soms eenvoudig en intiem. Bekijk en beluister een voorproefje van al dat moois op www.bravoer.be en op www.facebook.com/koperensemblebravoer.
Koperensemble Bravoer en Jo Lemaire concerteren in CC De Warandepoort in Tervuren op zaterdag 19 oktober 2019 om 20u00.
Meer info?
• Bel Koen Sterckx (0477 97 91 31) of Roger Derongé (0485 49 77 30).
• Surf naar https://www.bravoer.be/warandeconcert.php
• Mail naar info@bravoer.be.
• Volg www.facebook.com/koperensemblebravoer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
This event is finished.
Waar
CC De Warandepoort
Markt 7B, 3080 Tervuren
Wegbeschrijving
Prijs
€ 15,0 Basistarief: 15,00 €; Voorverkoop: 12,00 €
Contact
0477979131
Organisatie
Bravoer