U bent hier

Activiteitenkalender

32 resultaten gevonden

Buitenspeeldag

Waar
KONINKLIJKE MOESTUIN AAN HET WARANDEPARK/GEMEENTEHUIS Tervuren
Wanneer
woensdag 24 april 2019
Voor de kabouterwandeling (4 en 5 jaar) dient op voorhand te worden ingeschreven via reservaties.tervuren.be … De starturen van de wandelingen zijn 14u 30 en 16u stipt ! Ook springkastelen, allerhande sportactiviteiten en fietsparcours. Mogelijkheid voor een hapje en tapje op het terras van de Foyer, betalend weliswaar.
meer lezen

Week van de valpreventie

Waar
Diependal Tervuren
Wanneer
Van 23 april 2019 tot 26 april 2019
In het kader van de week van de valpreventie organiseert afdeling vrije tijd in samenwerking met judoclub Tervuren van 23 tot en met 26 april in elke deelgemeente een uurtje valpreventie voor 50-plussers. Gediplomeerde lesgevers geven tips en tricks om vallen te voorkomen. Je leert ook de juiste reflex bij het struikelen en uitglijden. Deelname is gratis!
meer lezen

Wereld Tai Chi en Qi Gong dag

Waar
Park van Tervuren Tervuren
Wanneer
zaterdag 27 april 2019
Elk jaar wordt over de ganse wereld op dezelfde dag en tijd Tai Chi gedaan. Doe mee en ervaar hoe de langzame, harmonieuse maar toch vitaliserende bewegingen je energie laten stromen en toch rust brengen. We oefenen buiten als het weer het toelaat op het grasveld rechts naast het KolonIënpaleis.
meer lezen

Wandelnamiddag LDC

Waar
Dorpsplein Vossem en omgeving Vossem (Tervuren)
Wanneer
dinsdag 30 april 2019
Vertrek om 13.30 uur aan het dorpsplein van Vossem. Info en inschrijven via dienstencentrum@huldenberg.be of 02 302 43 59.
meer lezen

Tervuren beweegt

Waar
KONINKLIJKE MOESTUIN AAN HET WARANDEPARK/GEMEENTEHUIS Tervuren
Wanneer
zondag 19 mei 2019
We leven in een tijd van drukte en stress. Bewegen is het medicijn bij uitstek om gezond te blijven. Drie Tervuurse organisaties willen op 19 mei alle inwoners aan het bewegen krijgen. Meedoen is simpel, goedkoop en plezierig.
meer lezen

Capoeira Tervuren - lessen

Waar
Sporthal Gito Tervuren Tervuren
Wanneer
Van 27 februari 2018 tot 28 mei 2019
Lessen capoeira in Tervuren voor alle leeftijden en niveaus. De lessen worden gegeven door graduado Tamanduá. Gratis proefles! We speak English / nous parlons le français.
meer lezen

Hockey Initiatie Sessies Blue Lions Tervuren

Waar
Sportcentrum Diependal Tervuren
Wanneer
Van 5 mei 2019 tot 9 juni 2019
Wil jij hockey spelen? Wil je een nieuwe leuke sport uitproberen die zowel door jongens als meisjes beoefend wordt? Schrijf je dan nu in via www.bluelions.be op onze Initiatie Sessies ! Tegelijkertijd zijn er informatiesessies over de werking van Blue Lions Tervuren Hockey Club
meer lezen

Hip Hop Kids

Waar
Sportzaal Vossem (Tervuren)
Wanneer
Van 17 september 2018 tot 17 juni 2019
Vanaf 6 jaar tot 16 jaar ingedeeld in 3 groepen vanaf 16.30 uur. Hier wordt de basis van dans, meer bepaald hiphop, gegeven op hippe muziek. Een combinatie van veel plezier en wat techniek helpt de kids om zich een vol uur uit te leven in wat ze graag doen.
meer lezen

Stay Fit

Waar
Sportzaal Vossem (Tervuren)
Wanneer
Van 10 september 2018 tot 17 juni 2019
Deze lessen voor man en vrouw zijn een mix van figuurtraining en BBB; gericht op het verstevigen van de spieren en het verbeteren van de conditie zonder gebruik te maken van ingewikkelde choreografieën. Na een stevige opwarming worden de verschillende spiergroepen getraind, met extra aandacht voor de zone´s: benen, billen en buik. Dit doen we met grondoefeningen, staande oefeningen en ...
meer lezen

Qi Gong

Waar
Sportcentrum Diependal Tervuren
Wanneer
Van 11 september 2018 tot 18 juni 2019
QI Gong is zoals Tai Chi een Chinese bewegingsleer maar zuiver gericht op gezondheid. De bewegingen zijn ook traag, vloeiend en zacht maar minder complex en herhalen zich meer zodat het eenvoudiger is. We werken aan evenwicht, coördinatie en soepelheid. Geen extreem stretchen of buigen, maar vriendelijk tegenover onszelf, rustig bewegen op het ritme van de adem. Ook deze oefeningen doen de ...
meer lezen
1-10 van 32 resultaten

Pagina's

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender