U bent hier

Activiteitenkalender

5 resultaten gevonden

Alex Agnew: Be careful what you wish for (Try-Out)

Waar
CC De Warandepoort Tervuren
Wanneer
Van 16 mei 2019 tot 17 mei 2019
Het genderdebat, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal... Benieuwd wat Alex Agnew over deze en nog tal van andere onderwerpen te vertellen heeft? Be careful what you wish for!
meer lezen

4Hoog: De Koning zonder schoenen

Waar
CC De Warandepoort Tervuren
Wanneer
zaterdag 25 mei 2019
Er was eens…een koning. Een koning met een gouden kroon. Op een gouden troon. Met een gouden mantel. Hij had wel 100 paarden. Hij had ook 1000 knechten. En zelfs 1000 X 1000 vrienden. De koning had alles om blij te zijn. En toch was hij verdrietig... Een voorstelling over verdriet, hoop en geluk. Over geven en krijgen en dat rijkdom veel meer is dan rijk zijn.
meer lezen

4 Hoog: De Koning zonder schoenen

Waar
CC De Warandepoort Tervuren
Wanneer
zaterdag 25 mei 2019
Er was eens... een koning. Een koning met een gouden kroon. Op een gouden troon. Met een gouden mantel. Hij had wel 100 paarden. Hij had ook 1000 knechten. En zelfs 1000 x 1000 vrienden. De koning had alles om blij te zijn. En toch was hij verdrietig... Een voorstelling over verdriet, hoop en geluk. Over geven en krijgen en dat rijkdom veel meer is dan rijk zijn.
meer lezen

4Hoog: De Koning zonder schoenen (+3)

Waar
Cultureel Centrum De Warandepoort Tervuren
Wanneer
zaterdag 25 mei 2019
Er was eens…een koning. Een koning met een gouden kroon. Op een gouden troon. Met een gouden mantel. Hij had wel 100 paarden. Hij had ook 1000 knechten. En zelfs 1000 X 1000 vrienden. De koning had alles om blij te zijn. En toch was hij verdrietig... Een voorstelling voor de allerkleinsten over verdriet, hoop en geluk. Over geven en krijgen en dat rijkdom veel meer is dan rijk zijn.
meer lezen

Sven De Leijer: Content

Waar
CC De Warandepoort Tervuren
Wanneer
vrijdag 31 mei 2019
Sven de Leijer werd dankzij ‘De Laatste Show’ de beroemdste publieksopwarmer van het land. Hij presenteerde ‘Achter de rug’, is een van de presentatoren van ‘Hotel Römantiek’ op Vier en vaak te zien als satirische politieke verslaggever in ‘De Ideale Wereld’ op Canvas. Hoog tijd dus voor een eerste eigen avondvoorstelling voor een livepubliek. Want Sven de Leijer is content. Oké, hij zit nog ...
meer lezen
1-5 van 5 resultaten

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender