U bent hier

Activiteitenkalender

41 resultaten gevonden

Koninklijke Fietstocht

Waar
De Warandepoort Tervuren
Wanneer
zondag 21 juli 2019
Koning Leopold II, een veelbesproken vorst, liet ons Belgisch Congo en belangrijke monumenten na. Hij gaf opdracht voor de bouw van het Koloniënpaleis en AfricaMuseum en liet de Tervurenlaan en een renbaan in het Zoniënwoud aanleggen. Ontdek dit alles op de nationale feestdag tijdens een koninklijke fietstocht van Tervuren naar Hoeilaart.
meer lezen

Mea Natura

Waar
Flavirama park Tervuren
Wanneer
zaterdag 27 juli 2019
Natuurdorp met volks- en bosspelen. Optredens van Hoeminnelic en Giedo Lavenns. Natuurbeleving, animatie en klank- en lichtspel van Vasco da Gama.
meer lezen

Tervuurse Sportweek

Waar
Sporthal De Steenberg Tervuren
Wanneer
Van 29 juli 2019 tot 2 augustus 2019
Voor jongeren tussen 7 en 16 jaar zijn er in de paas- en zomervakantie weer de spetterende Sportweken van Vrijetijd Tervuren. Wie zin heeft in actie, avontuur en heel veel fun, is hier aan het juiste adres. Een team van professionele monitoren staat klaar om de jongeren te begeleiden. De deelnemers krijgen een kwalitatief, gevarieerd en veelzijdig sportprogramma aangeboden, aangepast aan hun ...
meer lezen

Tervuurse Sportweek Sport & Crea

Waar
Sporthal De Steenberg Tervuren
Wanneer
Van 29 juli 2019 tot 2 augustus 2019
Kinderen van 8 tot 21 jaar uit het type 1 en 2 van het buitengewoon onderwijs kunnen niet meedoen met de anderen als zij sporten of spelen. Toch hebben zij ook veel nood aan beweging en beleven zij veel plezier aan samen sporten, knutselen en spelen. Daarom wil de gemeente Tervuren en sportregio Druivenstreek deze jongeren ook een zinvolle vakantiebesteding aanbieden. Tijdens deze sport- en ...
meer lezen

Lezing Kattentaal: wat zegt je kat?

Waar
Paws in Touch Duisburg (Tervuren)
Wanneer
vrijdag 2 augustus 2019
Wil je wel eens weten wat je kat zou zeggen als hij kon praten? Goed nieuws!! Je kat praat continue met je. Ze communiceren via subtiele, en soms niet zo subtiele lichaamstaal. In deze lezing kom je alles te weten over hoe je je kat kan “lezen”, hoe je kat zijn liefde laat zien en hoe jij beter met je kat kan communiceren. Drankjes inbegrepen.
meer lezen

Oogstwandeling

Waar
Pachthof Stroykens Tervuren
Wanneer
zaterdag 3 augustus 2019
Een natuurgids neemt je mee doorheen het glooiende landschap, langs Duisburgse wegen en wegeltjes. Wie van de natuur houdt zal hier volledig aan zijn trekken komen. De wandeling is ongeveer 8 km lang.
meer lezen

kegeltornooi

Waar
Pachthof Stroykens Tervuren
Wanneer
zondag 4 augustus 2019
Wie de eerste fuif tijdens het eerste feestweekend overleefd heeft, en niet te al te veel scheel kijkt van nadorst, deshydratie, zere dansknieën of dies meer, kan op zondagochtend terecht op het Kegeltornooi. Je kan er de wisselbeker "Flor Decoster" bij mekaar kegelen. Ploegen van 4 deelnemers. (€6 per ploeg) Kom je inschrijven vanaf 9u ter plaatse. Kegel ze! Of kom gewoon supporteren!--
meer lezen

Druivenfietstocht

Waar
Pachthof Stroykens Tervuren
Wanneer
zondag 4 augustus 2019
Tijdens deze begeleide fietstocht van ongeveer 30km, ontdek je prachtige plekken in de Druivenstreek en geniet je van een drankje en een proevertje tijdens een stop bij een serrist. Vertrekken om 14h, Pachthof Stroykens. Wees er snel bij en schrijf je in want er kunnen max. 25 fietsers mee.
meer lezen

Proevertjeswandeling

Waar
Sint-Katharinakerk Duisburg Duisburg (Tervuren)
Wanneer
zaterdag 10 augustus 2019
Op deze wandeling in de sfeer van de Duisburgse feesten, proef je op verschillende locaties van streeklekkernijen. We vertrekken vanaf de Sint Catharinakerk te Duisburg voor een begeleide wandeling van ongeveer 3km, met 7 "proevertjes"-stops. Snel inschrijven is de boodschap. Maximum 15 deelnemers.
meer lezen

Proevertjesmarkt

Waar
Centrum Duisburg Duisburg (Tervuren)
Wanneer
zaterdag 10 augustus 2019
Na gesmaakte eerdere edities is er dit jaar opnieuw een Proevertjesmarkt. Heel wat trotse streekproducenten bieden je de kans om te proeven, te genieten, en uiteraard ook aan te kopen.. van lekkere streekproducten, zoete en zoute hapjes, streekbieren, wijn, kaastaarten, ijsjes,... en uiteraard onze eigen tafeldruif. Proeven geblazen!
meer lezen
1-10 van 41 resultaten

Pagina's

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender