U bent hier

Activiteitenkalender

16 resultaten gevonden

De Sint in de Bib

Waar
Bibliotheek Tervuren
Wanneer
zaterdag 7 december 2019
De Sint komt naar de Bib! Zoals elk jaar komt de Sint met zijn stoomboot uit Spanje weer aan. En hij heeft het meteen druk met het hele land af te reizen om overal de tekeningen en brieven op te halen, de schouw te checken, de cadeautjes klaar te maken. Gelukkig heeft hij even tijd om na zijn landing met de helikopter in Tervuren een bezoekje te brengen aan onze bib. Heb je een mooie tekening ...
meer lezen

Boekenverkoop

Waar
CC De Warandepoort Tervuren
Wanneer
zaterdag 7 december 2019
Wil je graag je boekencollectie voor een prikje (€1) uitbreiden? De bib houdt grote schoonmaak en verkoopt op 7 december haar gepensioneerde boeken. Iedereen is welkom om te komen snuisteren!
meer lezen

Voer- en holle wegen wandeling

Waar
Dorpsplein Vossem en omgeving Vossem (Tervuren)
Wanneer
zondag 8 december 2019
Voer- en holle wegen wandeling in Vossem met Rika Van Kersschaever Afstand: 5 km Een korte wandeling vlak voor de kortste dagen van het jaar. Langs de Voer en de muur rond de vijvers van Tervuren naar het plateau, met vergezicht op de kerk van Duisburg.
meer lezen

Bodygym

Waar
GBS Tervuren Tervuren
Wanneer
Van 2 september 2019 tot 16 december 2019
Werk aan je conditie met prettige en afwisselende oefeningen en dat in een leuke en ontspannen sfeer. Een prima fithouder! Voor dames van alle leeftijden!
meer lezen

Aquagym

Waar
Gemeentelijk zwembad Tervuren
Wanneer
Van 3 september 2019 tot 17 december 2019
In een leuke en ontspannen sfeer werk je aan je conditie. In het water ben je veel lichter en lukken de gymoefeningen eens zo goed. Voor dames en heren.
meer lezen

Onderhoudsgym

Waar
Sportcentrum Diependal Tervuren
Wanneer
Van 10 september 2019 tot 17 december 2019
Werk aan je conditie met aangepaste oefeningen en onder deskundige leiding. Ook speciale oefeningen voor senioren. Voor dames van alle leeftijden.
meer lezen

Gymtonic

Waar
Sportcentrum Diependal Tervuren
Wanneer
Van 5 september 2019 tot 19 december 2019
In een leuke en ontspannen sfeer werk je aan je conditie. Aangepaste oefeningen zorgen er voor dat je fitter wordt en dat je uithouding verbetert. Voor dames.
meer lezen

Water & colours - aquarellen

Waar
Art Gallery Charlotte van Lorreinen Tervuren
Wanneer
Van 6 december 2019 tot 22 december 2019
Deze tentoonstelling onder leiding van Pierre Sentjens geeft een totaal zicht van een jaar werken met diverse aquarellisten in wording. Hij zelf een zeer befaamde aquarellist heeft de verschillende tips doorgegeven om tot een bijzonder werk te komen. Het zij dus diverse kleine werken met een mooi doel voor de einde jaar geschenken. Een originele manier om plezier te doen. Kom zeker langs, ...
meer lezen

'Eenzaamheden'

Waar
Art Gallery Charlotte van Lorreinen Tervuren
Wanneer
Van 15 januari 2019 tot 15 januari 2020
Cynthia Evers werkt in dit perspectief: van de werkelijkheid, kon geen keuze meer prozaïsche zijn, dat ze niet de grens met niet zichtbaar steken en dompelt ons in de wereld van mysterieuze vertegenwoordiging, fascinerend, zelfs onthutsend. Deze brillen zijn zo echt, ze kunnen echter niet worden gebruikt voor iets, dat deze handen en voeten zijn zo vleselijk en menselijke zonder dat zij ooit ...
meer lezen

Kapbos van Duisburgwandeling

Waar
Duisburg Tervuren
Verken het meest oostelijke deel van het Zoniënwoud in deze afwisselende wandeling. Hier vind je nog landbouwgronden aan de rand van het woud. Dat is een zeldzaamheid want het Zoniënwoud ligt praktisch helemaal ingesloten in een verstedelijkte omgeving
meer lezen
1-10 van 16 resultaten

Pagina's

* gemeente Tervuren is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze activiteitenkalender