U bent hier

Warre

Superhelden in Tervuren, bundel jullie krachten! Superhelden kunnen niet altijd het kwaad bestrijden. Daarom organiseren ze de derde editie van het kinderfestival WARRE tijdens de krokusvakantie. Met workshops, spelletjes, knutselactiviteiten, theatervoorstellingen, films en heel wat sport leren we de krachten van onder andere Spiderman, Wonder Woman en Aquaman. Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje  tot en met het zesde leerjaar zijn welkom.

Het wordt een drukte van jewelste. Van 24 tot 28 februari staan er een honderdtal activiteiten op het programma. Die zijn onderver­deeld in dagdelen tussen 9 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur. Voor sommige activiteiten zijn zelfs mama’s en papa’s welkom.

Kies welke dagen je komt en stel zelf je programma samen. Per halve dag is er keuze uit een drietal activiteiten. Supergemotiveerde begeleiders leiden alles in goede banen.

van ma 24/2 tot vrij 28/2, van 9 tot 12 u en van 13 tot 16 u

Waar? sportcentrum Diependal, De Nettenberg, GBS Tervuren, De Zevenster en cultuurcentrum De Warandepoort

Inschrijven?  Schrijf je vanaf vrijdag 3 januari 2020 in via via https://reservaties.tervuren.be

Prijs?  5 à 10 euro per activiteit, opvang is in de prijs inbegrepen en hoef je niet op voorhand voor in te schijven (elke dag vanaf 7.30 tot 9 uur, tijdens de middagpauze en van 16 tot 17.30 uur). Meld je zeker een kwartier voor de start van een activiteit aan.

Info? Tel 02 766 52 03

Meer info over het programma  en praktische info vind je in de folder onderaan deze pagina.

BestandPublicatiedatumGrootte
PDF-pictogram Programma Kinderfestival Warre 2020.pdf17/12/191.78 MB