Communicatiekanalen voor verenigingen

De gemeente Tervuren heeft heel wat communicatiekanalen in gebruik. Een aantal daarvan kan ook door de Tervuurse verenigingen gebruikt worden.

In onderstaande bijlage lees je hoe je snel aan de slag kan. We hebben een aantal afspraken opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen – op een evenwichtige manier – kan gebruik maken van deze kanalen.

Welke kanalen kan je gebruiken?

Wil je een activiteit kenbaar maken in het infoblad?

Gebruik het formulier: infoblad.tervuren.be  Houd rekening met de ruime deadlines die telkens in het vorige infoblad vermeld worden.

Wil je een activiteit publiceren op de digitale borden?

Gebruik het formulier: digiborden.tervuren.be (Hoe? Bekijk handleiding)

Wil je een boodschap plaatsen op de banners?

Stuur een mail naar evenementen@tervuren.be en maak twee weken reclame voor je activiteit.

Je activiteiten digitaal promoten doe je via www.uitinvlaanderen.be Wij nemen de Tervuurse activiteiten over op onze website.

Huisstijl

Herkenbare communicatie is ook belangrijk voor ons als gemeente. Om die herkenbaarheid bij onze burgers te bevorderen communiceren we met een herkenbare huisstijl. Deze past volledig in de communicatiestrategie van de gemeente, waarin heldere en transparante communicatie centraal staan. Het logo is het visueel uithangbord van onze gemeente. Het geheel maakt deel uit van de citymarketing: het logo en de huisstijl als visitekaartje om Tervuren bij een groot publiek bekend te maken.

Meer info over de mogelijke kanalen vind je in de bijlage onderaan deze pagina.

Meer info?

Dienst Communicatie
Markt 7A
3080 Tervuren
02 766 52 34