Zorgkundige voor het centrum voor dagverzorging

De job in het kort

Lokaal bestuur Tervuren is op zoek naar een nieuwe collega voor het invullen van de tijdelijke functie van zorgkundige in het centrum voor dagverzorging (CDV). De best geschikte kandidaat kan onmiddellijk opstarten in de functie en dit tot juni 2024.
We kunnen je een deeltijds contract (maximum 15,2/38) aanbieden.

Het centrum voor dagverzorging De Den biedt opvang gedurende de dag aan thuiswonende ouderen die door hun verminderde zelfredzaamheid nood hebben aan verzorging, reactivatie of hulp bij de handelingen van het dagelijks leven. Als zorgkundige bied je onze bezoekers ondersteuning bij hun dagdagelijkse hygiëne en neem je regelmatig zorgtaken op.
Daarnaast organiseer je activiteiten voor en met onze bezoekers. Dit kan vanalles zijn… Samen de krant lezen, koken, naar de markt gaan, maar ook samen een kunstwerk maken of een spelletje spelen. Alle ideeën zijn welkom en worden besproken op de teamvergaderingen.
Ook de contacten met bezoekers en hun familie zijn erg belangrijk. De mensen genieten ervan om wat bij te praten voor ze terug naar huis vertrekken. Wil de familie graag weten hoe de dag verlopen is, dan ben jij degene die ze zullen aanspreken.

Wie ben jij?

Eerst en vooral ben je in het bezit van een diploma als zorgkundige.
Daarnaast ben jij iemand met een hart voor ouderen en hulpbehoevende mensen. Hen helpen, ondersteunen en een fijne dag bezorgen zijn zaken die jou energie geven.
Je bent communicatief sterk en houdt van menselijk contact.
Ben jij een tikkeltje creatief? En op zoek naar een tijdelijke en deeltijdse functie?

Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Werken bij lokaal bestuur Tervuren

Als werkgever wenst onze organisatie middelen en ambities in evenwicht te brengen. Dit doen we door in te zetten op onze mensen met aandacht voor welzijn op het werk, waardering, autonomie en projectwerking over de grenzen van de afdelingen heen. We benutten gekende en ontdekken verborgen talenten van onze medewerkers. We werken aan een waarderende en respectvolle werkomgeving omdat we geloven dat medewerkers hierdoor meer betrokken en gepassioneerd het dagelijks werk kunnen uitvoeren. Respect, samenwerken, vertrouwen en klantgerichtheid zijn de waarden die wij centraal stellen.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteren doe je via volgende link: https://www.jobsolutions.be/register/17164-92


Aan jouw sollicitatie dien je volgende zaken toe te voegen:

 • een curriculum vitae
 • motivatiebrief
 • diploma

Meer informatie kan je opvragen bij de dienst HR: tel.: 02 766 52 42 – e-mail: hrm@tervuren.be.

Als werkgever willen we dat elke medewerker zich ‘thuis in Tervuren’ voelt. We streven dan ook een inclusief personeelsbeleid na waarbij we geen onderscheid maken op basis van leeftijd, beperking, gender, afkomst, cultuur,  geaardheid of geloof. Het zijn jouw kwaliteiten en motivatie die het verschil kunnen maken.

Wat wij jou bieden

 • Slaag je voor het selectiegesprek, dan kunnen we de hoogst scorende kandidaat onmiddellijk een, tijdelijke,  job aanbieden.
 • Je komt terecht in een tof, enthousiast en collegiaal team waar eenieders inbreng heel erg op prijs wordt gesteld
 • Ons centrum voor dagverzorging is enkel geopend op weekdagen, dus avond -en weekendshiften horen er niet bij! Ben je dus op zoek naar een job in de zorg binnen de kantooruren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 • Voor deze deeltijdse tewerkstelling (15,2/38) verdien je bruto minimum € 1.068,67. Je kan altijd een loonsimulatie vragen door te mailen naar hrm@tervuren.be
 • Naast je loon heb je ook recht op maaltijdcheques (8 euro per gewerkte dag), jaarlijkse ecocheques en een geschenkbon om te spenderen bij de Tervuurse handelaars.
 • 26 vakantiedagen per jaar (+ feestdagen)
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Gratis hospitalisatieverzekering (bij contract onbepaalde duur, of na tewerkstelling van 1 jaar)
 • Jaarlijks gratis griepvaccin
 • We sparen mee voor je oude dag met de tweede pensioenspijler
 • Je kan via het werk gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. Kom je met de fiets? Dan belonen we je met een fietspremie van 0,27 euro per kilometer. Bovendien zal je vanaf 2024 ook een fiets kunnen leasen.
 • Onze organisatie is lid van GSD-V dus kunnen al onze medewerkers profiteren van hun voordelen (stevige kortingen met jouw pluspas, premies wanneer je gaat wettelijk samenwonen of trouwen of een kindje krijgt, goedkoper op reis, etc.)
 • Leuke activiteiten met de collega’s, zoals een jaarlijks petanquetoernooi, personeelsfeest, afterwork-activiteiten, sport onder middag,…
 • Gebeten door cultuur? Profiteer dan van het voordeeltarief dat je als personeelslid krijgt bij cultureel centrum De Warandepoort.